“GEMLİK FEN LİSESİ” İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
“GEMLİK FEN LİSESİ” İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

“GEMLİK FEN LİSESİ” İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

“GEMLİK FEN LİSESİ” İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık, “Gemlik Fen Lisesi” müjdesini verdi.
Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Gemlik Kaymakamı Hasan Göç’ü ziyaret eden Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’in eğitim alanında çok büyük bir ihtiyacı olan Fen Lisesi açılması ile ilgili sürecin tamamlandığını ifade ederek Fen Lisesi Gemlik’e ve sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun dedi. Zafer Işık; Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer ve Bakan Yardımcılarımızla yaptığımız görüşmeler ve yerinde incelemelerimiz neticesinde Gemlik’imize Fen Lisesi onaylarımızı aldık. Nasipse 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında İlçemizde öğrenci kabullerine başlayacağız. Hisar Anadolu Lisesi binasında geçici olarak iki şube ve 60 öğrenciyle başlayacağımız eğitime en kısa zamanda Fen Lisesinin kendine ait binada devam etmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Artık Fen Lisesi tercihinde bulunacak gençlerimiz burayı tercih edebilirler. Kaliteli ve donanımlı bir eğitim için elimizden ne geliyorsa bu okulumuz ve diğer tüm okullarımız için çaba sarfetmeye devam edeceğiz.
Gemlik Kaymakamı Hasan Göç de; “ Milletvekilimiz Zafer IŞIK’ın ziyaretinden çok mutlu oldum. Fen Lisesi müjdesi de beni ayrıca çok mutlu etti. İlçemiz için ihtiyaçtı, hayırlı olsun” dedi.
Ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit; “Sayın milletvekilimizle birlikte ilçemizde eksikliği hissedilen konular üzerinde çalışıyoruz, milletvekilimiz bizlerin Ankara’da sesimiz olduğunu ifade etmek istiyorum. Fen Lisesi ilçemize eğitim camiasına hayırlı olsun” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da konuyla ilgili olarak; “ Cumhur ittifakı ilçe teşkilatı olarak birlikte uyum içinde çalıştıklarını Gemlik için sürekli istişare ettiklerini belirterek Fen Lisesi’nin ilçemize kazandırılmasındaki çabalarından dolayı Milletvekilimiz Sayın Zafer IŞIK’a teşekkür ediyorum dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN da başta Milli Eğitim Bakanımız, Bakan Yardımcılarımız, AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sayın Zafer Işık, Kaymakamımız Sayın Hasan Göç, İlçe başkanlarımız Sayın Şamil YİĞİT ve Mehmet Emin Özcanbaz’a çok teşekkür ediyorum. Bize emanet edilen Gemlik Fen Lisesi’nin Gemlik’e yakışması, kaliteli bir eğitim verebilmesi için aralıksız çalışacaklarını, Gemlik’li öğrencilerimizin gönül rahatlığıyla burayı tercih etmelerini, bölgenin iddialı bir okulu olması için tüm planlamaların yapıldığını ifade etti.
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir