GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ 4 AYRI TAKIMLA BURSA SAHNESİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK!
GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ 4 AYRI TAKIMLA BURSA SAHNESİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK!

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ 4 AYRI TAKIMLA BURSA SAHNESİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK!

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ 4 AYRI TAKIMLA BURSA SAHNESİNDE İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK!

2022 – 2023 Sezonu Voleybol Gelişim Ligi kuraları çekildi. Yaklaşık 60 takımın katıldığı kura çekiminde Gemlik İstiklal Spor Kulübü tüm yönetim kadrosuyla temsil edildi. Yapılan kura çekimine Gemlik İstiklal Spor Kulübü MİDİ ( A ve B ), KÜÇÜK, YILDIZ Kızlar kategorilerinde oluşturduğu 4 takım ile katıldı.
Katılan ilçe takımları arasında, 4 takım ile katılan tek takım olma özelliğine sahip olan Gemlik İstiklal Spor Kulübü, Voleybol branşında Kız takımıyla müsabakalara katılım gösterecek Gemlik’in Tek takımı oldu.
Yapılan Kura Çekimi sonucunda ; Altın File SK, Güner Karakaya SK , Bursa Kolejliler SK, Nilüfer Beşevler (Fenerbahçe Spor Okulları ) SK , Doruk Voleybol ( Eczacıbaşı Geleceğe Smaç) SK, Deneyim SK, Başarı SK, Nilüfer Olimpik SK, DSİ Nilüfer SK, NOVA Gençlik SK gibi Bursa’nın Voleybol adına köklü kulüplerini ilçemizde ağırlayacaktır.
Kura sonuçlarını değerlendiren Kulüp başkanımız Ender YAYLI; ‘’ Alt yapılarda yakın zamanda başladığımız çalışmalarımızda her geçen gün daha iyi seviyeye geliyoruz, başarı endeksli bir spor kulübü olmaktan çok spor kültürünü aşılayabileceğimiz, gençlerimize iyi birer sporcu olmayı öğretmeyi amaçladığımız bir oluşum içerisindeyiz. Bugün yapılan kura çekimi sonrasında çocuklarımız Bursa’nın köklü kulüpleri ile yapacakları müsabakalar sonucunda büyük tecrübe kazanacaklar. Bizler; Kulübümüzü ve İlçemizi saha içi ve saha dışında en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum ‘’ diyerek sözlerini noktaladı.
Gemlik İstiklal Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından gün gün paylaşılacak olan müsabakalara tüm sporseverler davetlidir.
Bir 10 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İSTİKLAL SPOR GEMLİK 2019 Yarışma Adı Midiler Gelişim Ligi Yarışma Adı Midiler Gelişim Ligi Yarışma Logo Takım P Yıldızlar Gelişim LigiA. Altın File Spor Kulübü Yarışma Adı Adı 0 P Bursa Kolejliler S.K. Küçükler Gelişim Bursa Başarı Spor Kulübü 0 Logo Takım Adı Gemlik İstiklal Spor 0 P Deneyim Spor Kulübü Doruk Voleybol Güner Karakaya Spor Klübü 0 0 DorukVoleybol Doruk Logo Takım Adı Gemlik İstiklal 0 Gemlik Nilüfer Spor P 0 Gençlik Spor Deneyim Spor Kulübü Nilüfer Beşevler Gençlik Spor Kulübü Nilüfer Olimpik Gençlik Spor Kulübü 0 Dsi Nilüfer Spor Kulübü Nova Gençlik Ve Spor İstiklal Spor' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir