GTSO Heyeti Ankara'da Bursa Milletvekilleri ile buluştu
GTSO Heyeti Ankara'da Bursa Milletvekilleri ile buluştu

GTSO Heyeti Ankara’da Bursa Milletvekilleri ile buluştu

GTSO Heyeti Ankara’da Bursa Milletvekilleri ile buluştu

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının yapılan genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim Ankara ziyaretleri kapsamında Siyasi partileri de ziyaret ettiler.
GTSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis başkanı Mehmet Anar ile yönetim kurulu üyeleri Ak Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti teşkilatlarını ziyaret ederek, Bursa milletvekilleri ile bir araya geldiler.
Gemlik Ticaret ve Sanayi odası ekibi ilk ziyaretlerini AKParti grubuna gerçekleştirdiler. GTSO Heyeti TBMM Gazi meclisinde Bursa Ak Parti Milletvekillerimizile buluştu.
Görüşmede Bursa milletvekillerine Gemlik’e vermiş oldukları desteklerden dolayı TOBB ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ettiklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Hamaloğlu Ak Parti Bursa milletvekilleri; Gemlikli hemşehrimiz Zafer Işık, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Mustafa Eskin, Refik Özen ve Muhammet Müfit Aydın ‘a misafirperverlikleri için teşekkür ederken İlçemize yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili desteklerini talep ettiler.
GTSO Heyeti daha sonra sırasıyla Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ı ve İyi Parti Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçemiz için yapılacak faaliyetler konusunda kendilerinden destek istediler.
Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hamaloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Fatih Ayvaz , Alpaslan Eker, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akın, Erkan Kavlak, Nihat Balkan, Hakan Işıkcı, Meclis Başkanı Mehmet Anar, Meclis Başkan Vekilleri Fatih Becerikli, Tevfik Yılmaz, Meclis Katip Üye ve TOBB Delegesi Nurcan Akca ile Genel Sekreter Emre Gemicioğlu yer aldı.
GTSO Heyeti Ankara’da Bursa Milletvekilleri ile buluştu
GTSO Heyeti Ankara’da Bursa Milletvekilleri ile buluştu
(Son Güncelleme: 8 Kasım 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir