GTSO Heyeti Ankara'ya Çıkartma Yaptı
GTSO Heyeti Ankara'ya Çıkartma Yaptı

GTSO Heyeti Ankara’ya Çıkartma Yaptı

GTSO Heyeti Ankara’ya Çıkartma Yaptı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının yapılan genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim Ankara’ya adeta çıkartma yaptı.
GTSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis başkanı Mehmet Anar ile yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Anıtkabir’e yaptı. Atatürk anıtında saygı duruşunda bulunan heyet daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiler.
Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hamaloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Fatih Ayvaz , Alpaslan Eker, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akın, Erkan Kavlak, Nihat Balkan, Hakan Işıkcı, Meclis Başkanı Mehmet Anar, Meclis Başkan Vekilleri Fatih Becerikli, Tevfik Yılmaz, Meclis Katip Üye ve TOBB Delegesi Nurcan Akca ile Genel Sekreter Emre Gemicioğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
GTSO Başkanı Hamaloğlu’da yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgiler vererek, destek istediler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir