Eyüp Hurdacı
Eyüp Hurdacı

Eyüp Hurdacı

Eyüp Hurdacı

İstanbul ilinin tarihi dokusu ile öne çıkan kentlerinin başında Eyüp Sultan kenti gelir. Kent son derece eski yerleşim birimlerinden bir tanesidir. Buna istinaden de uzun yıllardır bu kentte yaşamakta olan insanlar vardır. Kentte yaşanan arz talep meselesine bağlı olarak da Eyüp hurdacı son derece önemli bir misyonu olan firmadır. Çünkü kentte bu alanda son derece önemli bir talep vardır.

Hurda Alımı Hakkında Genel Bilgiler

Değişime ayak uydurarak yeniden yapılan inşaatlarda, fabrikalarda ve muhtelif alanlarda değişik türden hurdalar çıkar. İşte Eyüp hurda firması da tüm buralarda olan hurdaları hurda taşımaya uygun araçlar ile müşterilerden gelen talep üzerine hiç zaman kaybetmeden giderek adresinden teslim alır. Müşteriler günün her saati hurdalarını verebilirler. Kendilerinin de firmaya kendi olanakları ile getirme şansı vardır. Ekstra ücret talep edilmeden hurda alımları yapılır.

Plastik, bakır, demir gibi her türden hurda alımları yapılır. Alınan hurdalar ayrıştırılıp kaba temizlikleri yapıldıktan sonra geri dönüşüm için ilgili adreslere gönderilir. Uzman hurdacı burada firması toplu hurda alımı hizmeti vermektedir.

Hurda  Alım  Fiyatları

Eyüp hurda fiyatları için baştan net bir rakam verilemez. Her hurdanın kendince bir kg fiyatı vardır. Bunun yanı sıra arz talep meselesi ve döviz kuruna bağlı olarak hurda fiyatları değişiklik gösterir.  Ödeme noktasında müşterile elden nakit ödeme yapılabildiği gibi hesap numarasına havale de yapılabilmektedir. Hurdacı burada sitesine güvenilir toplu hurda alımı için başvurabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir