BORÇELİK AİLESİ ÇEVRE DOSTU PİKNİKTE BULUŞTU
BORÇELİK AİLESİ ÇEVRE DOSTU PİKNİKTE BULUŞTU

BORÇELİK AİLESİ ÇEVRE DOSTU PİKNİKTE BULUŞTU

BORÇELİK AİLESİ ÇEVRE DOSTU PİKNİKTE BULUŞTU

Borusan Grup şirketlerinden Borçelik, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda kurum içi aktivitelerini de çevre dostu uygulamalarla dönüştürüyor. Borçelik, tüm çalışanlarının ve ailelerinin katıldığı geleneksel piknik organizasyonunda bu sene doğaya dost aktiviteleri ve yeni uygulamaları hayata geçirdi. 5500 kişinin katıldığı Borçelik Geleneksel Aile Pikniği’nde hem keyifli anlar yaşandı hem de çevre farkındalığı aşılayan etkinliklere imza atıldı.
Türkiye’nin en büyük galvanizli çelik üreticisi Borçelik, iklim, insan ve inovasyon başlıkları altında ele aldığı sürdürülebilirlik çalışmaları ile tüm süreçlerini yeniden tasarlıyor. Operasyonlarının çevresel ve sosyal etkilerini gözeten ve tüm çalışmalarında insana değer katmayı amaçlayan şirket, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda kurum içi aktivitelerini de yeniden tasarlıyor.

Şirket, son olarak Orhaneli Karagöz Piknik Alanı’nda düzenlediği 5500 kişilik geleneksel aile pikniğinde alana özel güneş enerjisi panelleri kurarak etkinliğin elektrik ihtiyacının bir kısmını karşıladı. Tüm katılımcılar cep telefonlarını ve diğer elektrikli cihazlarını güneş enerjisinden elde edilen elektrikle şarj etti. Borçelik çalışanlarının çocukları için özel tasarlanan oyun parkının kurulumunda da güneş enerjisi panellerinden yararlanıldı. Katılımcılar için tavla, satranç turnuvalarından atölye çalışmalarına farklı aktivitelerin tasarlandığı etkinlikte sürdürülebilirlik kavramı ile ilgili bilgiler çocuklarla paylaşıldı, çocuklara çevre bilinci kazandırmak adına çöp toplama yarışması düzenlendi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir