GEMLİK TİCARET BORSASINA 5 YILDIZLI AKREDİTASYON SERTİFİKASI
GEMLİK TİCARET BORSASINA 5 YILDIZLI AKREDİTASYON SERTİFİKASI

GEMLİK TİCARET BORSASINA 5 YILDIZLI AKREDİTASYON SERTİFİKASI

GEMLİK TİCARET BORSASINA 5 YILDIZLI AKREDİTASYON SERTİFİKASI

Akreditasyon sistemi denetiminden geçen Oda/Borsaların yetkililerin katılımıyla Akreditasyonu Sertifika Töreni TOBB’un Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
T.O.B.Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cevat Yazıcı, Meclis Üyesi Ali Öztürk, Genel Sekreter Bahadır Selvi ve Akreditasyon Sorumlusu Yücel Güreşçi katılım sağladı.
Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsanın akreditasyon sertifikalarını alacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarını rica etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kurulu tarafından yapılan denetimler sonucunda 5 Yıldızlı Borsa olmaya hak kazanan Gemlik Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Borsa Sertifikasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ve Borsamız akreditasyon izleme komitesine verildi.
Başkan Çakır ise “5 Yıldızlı Akredite Borsa belgesini denetimlerimiz sonucu hak kazanarak almış olduğumuz sertifika belgesi için Başta TOBB Başkanı Sn. Hisarcıklıoğlu’na, Akreditasyon Kurulu Başkanı Sn. Yavuz’a, Borsamız üyelerine, Meclisimize ve personelimize teşekkür ederim ” dedi.
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DALARY TOBB MATET TOBB 70 2022 AKREDİTASYON SERTİFİKA TÖRENİ Eylül 2022, Ankara GEMLİK TİCARET BORSASI' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir