Çavuşoğlu GTSO'yu Ziyaret Etti
Çavuşoğlu GTSO'yu Ziyaret Etti

Çavuşoğlu GTSO’yu Ziyaret Etti

Çavuşoğlu GTSO’yu Ziyaret Etti

Gemlik’e gelen ve yüzyüze 100 gün programı kapsamında temaslarda bulunan Ak Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti.
GTSO’ya gelişinde başkan Paşa Ağdemir, meclis başkanı Hasan Yıldırım ve oda yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin yanı sıra kadın ve genç girişimciler kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çavuşoğlu ekonomi ve genel konularda bilgiler verdi. Çavuşoğlu’da MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, AKParti ilçe başkan yardımcısı Osman Alemdar ve diğer yöneticiler de eşlik ettiler.
Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda odanın tanıtım filmi izlenerek, 125.yılında 365 oda ve borsa arasında ilklerin içinde yer aldığı ifade edildi.
Oda yönetim kruulu başkanı Paşa Ağdemir; “GTSO’nun 1897 yılında kurulduğunu, ancak Gemlik’te 12.yüzyıldan beri varlığını sürdürdüğünü” belirtti. Ağdemir, “Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının ülkemizde bulunan 365 oda ve borsa arasında akredite olan ilk 65 Oda arasında yer aldığını, bunun yanı sıra bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımında Türkiye’de ilkleri başaran odalar arasında bulunduğunu” söyledi. Ağdemir ayrıca Gemlik’te kurulu bulunan Serbest bölgenin de ülke sıralamasında her yıl değişken olarak 2-3.sıralarda yer almaktadır” dedi.
GTSO meclis Başkanı Hasan Yıldırım’da özellikle zeytin konusuna değinerek, “zeytinde desteğin ürün bazlı verilmesi gerektiğini” söyledi.
Ak Parti Bursa Milletvekili ve eski başbakan yardımcılarından Hakan Çavuşoğlu’da, ” “ 20 yıllık hükümetlerimiz döneminde ülkemiz önemli hizmetlere kavuştu. Bundan sonraki süreçte birliğimizi ve beraberliğimiz pekiştirelim, hepimiz aynı hedefe kilitlenelim. Türkiye’nin büyümesi, gelecek kuşaklara güçlü bir ülke bırakmak adına çabamızı ortaya koyalım. Biz 21 yıl önce bu yola çıkarken, hep bir şeyi ifade ettik. Biz, milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Milletimiz bizim istikametimizi belirleyecek, rotamızı çizecek. Bu anlamda hep milletimizin bize istikamet göstermesine ram olduk ve yolculuğumuzu sürdürdük. Mahalle Başkanlarımızdan, genel merkez yöneticilerimize kadar birlikte olmaya özen gösterdik, Türkiye kat ettiği mesafelerden ve elde ettiği kazanımlardan asla geri dönmeyecek ve bu anlamda Cumhurbaşkanımıza olan inancını bir kez daha gösterecektir. Yeter ki biz milletimizin gönlünü kazanabilelim, milletimizin talep ve beklentilerini karşılama noktasında gerek yerel yöneticilerimiz gerekse de merkezi idaremiz yapılacakları ortaya koysun. Bu anlamda çabalarımız zaten sürüyor” diye konuştu.
Çavuşoğlu zeytine destek ve ihracaat konularındaki sıkıntıları da not alarak,”Gemlik özel bir yer. Bir çok il ilçe togg’u isterken Gemlik’e nasip oldu bu güzel yatırım. Zaten oda başkanlarımızla sık sık görüşüyoruz. Yapılabilecek ne varsa biz devlet olarak sizlerin yanındayız. Gemlik’in giriş çıkış trafiğinin dörtyoldan da açılması için proje oluşturuldu. Bu konuda da çalışmalar sürüyor” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir