Gemlik Gençlik Merkezinde yıl sonu karma resim sergisi
Gemlik Gençlik Merkezinde yıl sonu karma resim sergisi

Gemlik Gençlik Merkezinde yıl sonu karma resim sergisi

Gemlik Gençlik Merkezinde yıl sonu karma resim sergisi

Gemlik Gençlik Merkezinde yaklaşık 11 ay devam eden resim kursu karma resim sergisiyle sona erdi.
Resim öğretmeni Leyla Açıkgöz’ün eğitim verdiği yaklaşık 30 öğrencinin katkılarıyla yapılan resim sergisi izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
Serginin açılışına Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik İlçe Müftü Vekili Mehmet Durmuş, Gemlik Halk eğitim Merkezi Müdürü Adnan Uluğ, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Nilgün Sevinç, Mehmet Sarıyıldız, Songül Karataş, veliler ve öğrenciler katıldı.
Gemlik Gençlik merkezinde açılan resim sergisinde kursiyerlerin yapmış olduğu akrilik boya, Kara kalem, pastel boya ve sulu boya çalışmalarından toplam 100 kadar eser yer aldı.
Gemlik Gençlik merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu sergiyi hazırlayan resim öğretmeni Leyla Açıkgöz ve öğrencilerini kutlarken serginin açılışına katılan davetlilere de teşekkür etti. Serginin açılışında Gençlik Merkezi gitar ve keman öğrencileri de müzik dinletisi sundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da Gemlik Gençlik Merkezinde Halk Eğitim Merkezi destekli yapılan kursların oldukça başarılı geçtiğini görmekten memnun olduklarını ifade ederek ‘Bu güzel işbirliğinden dolayı Halk Eğitim Merkezi ve Gemlik Gençlik Merkezimizi tebrik ederim’ diye konuştu.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Uluğ’da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak Gemlik Gençlik Merkezinde açtıkları resim, gitar, satranç, robotik kodlama, voleybol, karate ve yabancılara Türkçe eğitimi gibi kurslara ilginin büyük olduğunu hatırlatarak ‘yaz dönemi ve ardından yeni dönemde de kurslarımıza devam edeceğiz’ diye konuştu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir