CHANGE OTO OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA
CHANGE OTO OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA

CHANGE OTO OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA

CHANGE OTO OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ile başlatılan şehirlerarası operasyon kapsamında, Yalova il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye’ye kaçak yollarla getirilen otomobil ve otomobil parçalarını internet üzerinden satan şahıslara yönelik operasyonda, 9 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3 kişi tutuklanırken, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Yalova Merkezli operasyon kapsamında, ‘’Change oto ve oto parçası’’ ticareti yaptığı iddia edilen şebeke, Yalova, Bursa ve İstanbul’da yapılan takip ve araştırma sonrasında ele geçirildi. Piyasa değerlerinin 4 milyon TL civarında olduğu öngörülen otomobil ve otomobil parçası ele geçirilirken, 9 zanlı Gemlik Adliyesine getirildi.
Operasyon kapsamında de, 1 adet kaçak yollarla getirilen Volkswagen araç motoru, 50 adet kacak yollarla getirilen otomobil parçası (kaput, kapı, çamurluk, araç göğsü, torpido, direksiyon, koltuk, gösterge paneli), 8 adet cep telefonu ve sim kart, ve 2 adet harddisk ele geçirildi.
Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan zanlılardan Ahmet Uyar, Ahmet Üçler, Hasan İnan sevk edildiği Sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildi. Anıl Emre Çığrı ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir