GEMLİK’TEKİ CİNAYETTEN BİR KİŞİ TUTUKLANDI
GEMLİK’TEKİ CİNAYETTEN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

GEMLİK’TEKİ CİNAYETTEN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

GEMLİK’TEKİ CİNAYETTEN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Gemlik Eşref Dinçer Mahallesinde, Kuvayi Milliye Bulvarı Hastane yolu üzerinde meydana gelen olayda, Lokman Cört hayatını kaybetmiş, Nezir Cört’ye yaralanmıştı. Zanlılardan biri tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Zanlılar Hüseyin Ö. Ve Yusuf A. Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldılar. Yusuf A. ifadesinde, arabalarına saldırdıklarını, ardından kendilerine iki kardeşin takip ettiğini, gerginliğin de karşı karşıya gelince başladığını ifade etti. Yaralı ve Merhum ile komşu olduklarını ifade eden Yusuf A. Kayınçosu Hüseyin. Ö. İle ilk olarak eczaneye gittiklerini, iki kardeşin de orada peşlerinden olduğunu dile getirdi.
Hüseyin Ö. İse; ‘’Uzun süre takip etmeleri ve sataşmaları sonrasında kovalamak için pidecinin önünden geçerken, içeriye girerek bıçak aldım. Amacım öldürmek değil, yaralamak ve korkutmaktı’’ ifadelerini kullandı. Zanlılardan Hüseyin Ö. tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildi.

(Son Güncelleme: 7 Haziran 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir