Bursa İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri
Bursa İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri

Bursa İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri

Bursa İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri

Ev ve işyerleri başta olmak üzere çeşitli yapılarda kullanılan koltuklar konforlu dinlenme alanı oluşturmaktadır. Koltuk kullanımı uzun yıllardır önemli bir yere sahiptir. İnsanlar oda içerisinde konforlu ve kullanışlı bir alan oluşturmak için koltukları tercih eder. Oda içerisinde genellikle tekli, ikili ve üçlü koltuk kullanılır. Takım olarak satışa sunulan koltuklar istek üzerine tek adet olarak da satışa sunulur. Farklı renk ve tasarımlarda üretilen koltuklar kullanıldığı alanda dekorasyonu da etkileyen en önemli parçalardan biridir. Koltuk seçimi yaparken tecrübe sahibi ekipten destek almak önemlidir. Model ve renk seçimi yaparken koltuğun nerede kullanılacağı belirlenmelidir. Alandan tasarruf etmek, alanı doğru kullanmak adına oda için yeterli genişlikteki koltuklar tercih edilmelidir. Zamanla farklı özelliklerde pek çok kumaş türü kullanılmaya başlanmıştır. Kolay temizlenebilir, uzun ömürlü, yapısını koruyan kumaşlarla üretilen koltuklar tercih edilmelidir. İnegöl Store ailesi yüksek kaliteye sahip koltuk üretimi yapmaktadır. Firmada bulunan çeşitli modeller arasından uygun model güvenle tercih edilebilir.

İnegöl Koltuk Modelleri

İnegöl Store mağazasında farklı özelliklerde pek çok koltuk modeli bulunmaktadır. Koltuk üretiminde çeşitli malzemeler kullanılır. Kullanılan kumaş, ahşap ve diğer malzemeler yüksek kaliteye sahiptir. Her sezon için yeni tasarımlar yapılır ve üretim tamamlanır. Yeni sezon ürünlerle birlikte önceki sezona ait ürünler de satışa sunulmaya devam etmektedir. Her kullanıcı kendi evi veya işyeri için uygun tasarımı kolaylıkla tercih edilebilir. Mağazada bulunan modeller arasında rengiyle ve tasarımıyla dikkat çeken birçok model vardır. Bu modellerden bazıları:

  • Venedik Koltuk Takımı
  • Genova Koltuk Takımı
  • Orlando Koltuk Takımı
  • Ventola Koltuk Takımı

Koltuklar genellikle takım olarak satışa sunulur. Sade ve şık koltuk modeli arayanlar bütçe dostu modelleri güvenle tercih edebilir. Koltuklar birinci sınıf malzemeden üretilmiştir. Tüm modeller yüksek kaliteye sahiptir. Uzun yıllar güvenle kullanılabilir olan bu modeller farklı ölçülerdedir. Koltuk siparişi vermek isteyenler ölçüleri detaylı olarak inceleyebilir. Aynı zamanda modellerde renk ve kumaş değişikliği yapılabilir. Bunun için İnegöl Store ekibiyle iletişime geçmek gerekmektedir.

İnegöl Koltuk Fiyatları

Koltuk fiyatları değişiklik gösterebilir. Fiyatlar belirlenirken;

  • Model,
  • Malzeme,
  • Sezon,
  • Sayı dikkate alınmaktadır.

Her sezona özel yeni tasarımlar yapılmaktadır. Koltuklar farklı modellerde üretilir. Modele, malzemeye ve sezona bağlı fiyat değişikliği görülmektedir. Yeni sezon ürünler yüksek fiyatlı olurken eski sezona ait ürünler daha düşük fiyatlıdır. Koltuklar ikili ve üçlü kanepeden oluşur. Aynı zamanda takım içinde en az bir adet berjer vardır. Kanepe ve berjer sayısı arttıkça fiyatta artış görülür. Her zevke ve tarza hitap eden modeller genellikle bütçe dostu fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Profesyonel ekip eşliğinde hazırlanan ve satışa sunulan bu ürünler uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Firmada 13.000 TL koltuk modeli olduğu gibi 26.000 TL koltuk modeli de bulunmaktadır. Ortalama takım fiyatları ise 18.000 TL – 24.000 TL arasında değişmektedir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir