Düşünür Koleji Tanıtımını Gerçekleştirdi
Düşünür Koleji Tanıtımını Gerçekleştirdi

Düşünür Koleji Tanıtımını Gerçekleştirdi

Düşünür Koleji Tanıtımını Gerçekleştirdi

Orhangazi’de 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonu itibarı ile eğitim hayatına başlayacak olan Düşünür Koleji önceki akşam okulda hem önceki dönemlerde okulda eğitim gören çocukların ailelerinin yanı sıra, ilçe protokolü ve basına yönelik bir tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantı sonrasında ise iftar yemeği düzenlendi.
Orhangazi’de daha önce iki farklı marka ile özel okul olarak hizmet veren Olukdere Mevkiinde bulunan binayı devralan Düşünür Koleji Orhangazi ile birlikte yeni eğitim öğretim sezonunda Gemlik ve İznik’te de eğitim hayatına başlayacak.
Tanıtım toplantısı yaptı
Düşünür Koleji önceki gün okul binasında ilçe protokolünün yanı sıra eski velilerine, Orhangazi, Gemlik ve İznik’teki medya mensupları ile geçmişte Orhangazi’deki okulda eğitim gören öğrencilerin aileleri ile yönelik tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda Düşünür Koleji Kurumsal İletişimden sorumlu Genel Müdür yardımcısı Onur Babaç Türkiye genelindeki Düşünür Kolejleri, eğitim anlayışı ve planlamaları ile ilgili bir sunum yaptı. Ardından da Genel Müdür İrfan Urhan kısa bir sunum yaptıktan sonra tüm davetlilerle birlikte okul idarecileri okulda düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldiler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir