İSTEKSİZ OYUN, YANLIŞ TERCİHLER GEMLİKSPOR ELİNDEKİ FIRSATI KAÇIRDI
İSTEKSİZ OYUN, YANLIŞ TERCİHLER GEMLİKSPOR ELİNDEKİ FIRSATI KAÇIRDI

İSTEKSİZ OYUN, YANLIŞ TERCİHLER GEMLİKSPOR ELİNDEKİ FIRSATI KAÇIRDI

İSTEKSİZ OYUN, YANLIŞ TERCİHLER GEMLİKSPOR ELİNDEKİ FIRSATI KAÇIRDI

Süper Amatör Küme Play-Off grubunda mücadele eden Gemlikspor, Play-Off’un alt sıralarında bulunan ve iki beraberlik, bir mağlubiyet ile müsabakaya başlayan İnegöl Takımı Akhisar Demirspor ile Atıcılar 3 Sahasında karşı karşıya geldi. Rakibine 2-0 yenilen Gemlikspor, lider çıkabileceği maçtan, 6. Olarak ayrılmış oldu.
İLK YARI ETKİSİZ FUTBOL
Maçın başında Gökhan Karadeniz’in boş kaleye kaçırdığı pozisyon dışında pozisyon bulamayan Gemlikspor, Orta saha olarak da, üretken olamadı. Kanatları da işlemeyen Gemlik ekibi, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Rakip Akhisar ise, maçın ilk yarısının son dakikasında bulduğu pozisyonda, kaleci Mehmet’in kurtarışı ile golle buluşamadı.
İKİNCİ YARI CANLANDI AMA
Müsabakaya Ufuk’un yerine Kadir’i, Dinçer’in yerine de Ümit’i alan Gemlik ekibi, Kadir’in birkaç girişimi dışında da etkili olamadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında, Murat Serbest’i Gökhan’ın yerine oyuna aldı. Öner’in yerine de, Hasan’ın oyuna girmesinden sonra, Kadir ve Hasan’ın ataklarından biraz etkili olan Gemlikspor, 70. Dakikada kornerden kalesinde golü görerek, 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra, doldur boşalt oynayan Gemlikspor, Murat, Serbay ve Hasan’ın son vuruşları etkisiz yapması sonrasında golü bulamadı. 85. Dakikada da kontrataktan golü kalesinde gören Gemlikspor, müsabakadan mağlup ayrıldı.
Gemlikspor, Pazar Günü Saat 16.00 da, Fidyekızık sahasında Çotanakspor ile karşılaşacak.
(Son Güncelleme: 30 Mart 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir