Kültür'de Şampiyonlar Geçidi
Kültür'de Şampiyonlar Geçidi

Kültür’de Şampiyonlar Geçidi

Kültür’de Şampiyonlar Geçidi

Gemlik Kültür Koleji öğrencileri bir çok alanda derece yaparak, ilçemizi Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı elde ettiler.
Bursada yapılan okullar arası gençler karate şampiyonasında 10. sınıf öğrencisi Berkalp Kahya katada ikinci, kumite’de Bursa şampiyonu olarak altın madalya almaya hak kazandı.Kahya bu birincilikle Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanırken, Kütahya’da yapılan gençler okullar arası Türkiye şampiyonası karate turnavasında da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya aldı.Kahya bu sonuçla Pamukkale’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasının ikinci ayağına katılma hakkını elde etti.
Gemlik Kültür Koleji 8. Sınıf öğrencisi Beyzanur Kahya okullar arası yıldız bayanlar karate turnavasında Bursa şampiyonu olurken, altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Yine 10. Sınıf öğrencisi Celal Can Yavuz Bursa’da yapılan okullar arası gençler karate şampiyonasında boksta Bursa ikincisi olarak gümüş madalya ile Türkiye şampiyonasında okulunu başarı ile temsil edecek isimlerden biri oldu.
Kültür Koleji yöneticileri, “Öğrencilerimizi okulumuzu onurlandırdıklarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerken, okulumuz Karate Öğretmeni Gökhan Özler ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Berna Cindoruk’u başarılarından dolayı kutlarız” dediler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir