Umurbeyli Çiftçilere Büyük Müjde
Umurbeyli Çiftçilere Büyük Müjde

Umurbeyli Çiftçilere Büyük Müjde

Umurbeyli Çiftçilere Büyük Müjde

 

Kısa süre önce Umurbeyli çiftçilerin sulama suyu ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan girişimlerde sona gelindi. Cumhur İttifakı ortakları Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz tarafından titizlikle takip edilen süreçte, gerekli mercilerle sürdürülen görüşmeler sonuç verdi.

Umurbeyli çiftçilerin Umurbey Merası’nda zirai faaliyetler için ihtiyaç duydukları sulama havuzunun kısa süre sonra yapımına başlanacak. İnşasının ardından Umurbeyli çiftçilerin istifadesine sunulacak sulama havuzunun, bölgede zirai sulama konusunda ihtiyaç duyulan su için büyük ölçüde kaynak oluşturacağı bildirildi.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında projeye son halini vermek ve sulama havuzunun yapım için Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi BUSKİ yetkilileri ile Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarının temasları da aralıksız devam ediyor. Son olarak her iki ilçe başkanı, BUSKİ Gemlik İşletme Müdürü Mustafa Emirkaya ile birlikte önce BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mesut Boz ve ardından BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülünç’ü makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Konu ile ilgili konuşan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit; “En kısa zamanda Umurbey meramızın sulama suyu ihtiyacı giderilecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”derken, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise “Umurbeyli çiftçilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bölge çiftçisine hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir