GEMLİKSPOR, YAVUZSELİM KARŞISINDA GÖZ DOLDURDU 3-0
GEMLİKSPOR, YAVUZSELİM KARŞISINDA GÖZ DOLDURDU 3-0

GEMLİKSPOR, YAVUZSELİM KARŞISINDA GÖZ DOLDURDU 3-0

GEMLİKSPOR, YAVUZSELİM KARŞISINDA GÖZ DOLDURDU 3-0

Bursa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Gemlik ekibi Gemlikspor, hazırlık dönemini olumlu geçiriyor. Hazırlık maçlarda farklı varyasyonlar deneyen Gemlik Spor Antrenörü Mehmet Alarçin, Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Yavuz Selim Spor karşısında ise ideale yakın bir 11 ile sahaya çıktı.
Müsabakanın ilk bölümüm iki takımın orta saha mücadelesi ile geçti. Müsabakanın devamında önde baskın yapan Gemlikspor, bulduğu iki net pozisyondan yararlanamadı. Gemlikspor ilk golünü Kadir’in golüyle 1-0 öne geçti. Ardından genç oyuncu Abdullah’ın baskısı ile Yavuz Selim Kalecisi Caner’den topu kazanması ve pasını aktarması sonrasında, Bilal’in golüyle Gemlikspor skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
Müsabakanın ikinci yarısında oyuncu değişiklikleri yapan Gemlikspor, buna rağmen oyun üstünlüğünü bırakmadı. Kadir’in uzun çapraz pasında ceza sahasına giren Abdullah’ın düşürülmesinin ardından penaltı verildi. Penaltıyı Furkan kullanarak skoru 3-0’a getirdi ve müsabaka da bu skorla sona erdi.
(Son Güncelleme: 19 Ekim 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir