Malta’da Şirket Nasıl Kurulur?
Malta’da Şirket Nasıl Kurulur?

Malta’da Şirket Nasıl Kurulur?

Malta’da Şirket Nasıl Kurulur?

Malta 2004 yılında Avrupa Birliği’ne katılan Akdeniz’de yer alan küçük bir ada ülkesidir. Malta’da şirket kurmak yatırımcıya pek çok avantaj sağlamaktadır. Yatırımcıya vergi kolaylıkları sağlayan ülke pek çok yabancı yatırımcının dikkatini çekmeyi başarmış durumdadır. Ayrıca Malta’da yatırımcı olan kişiler bu güzel ada ülkesinde süresiz oturum izni alma şansına da sahiptir.

Sürekli olarak büyüyen bir ekonomisi olan Malta’da işsizlik oranı çok düşüktür. İstikrarlı ekonomik faaliyetler de özellikle ülkemizin ekonomik durumu göz önüne alındığında sermayesi bulunan yatırımcı için cazip bir seçenek olarak düşünülmektedir. Şirket kurmak için gerekli belge ve evrakların tamamlanmasının ardındna çok kısa süre içinde Malta’da şirket kurulumunu gerçekleştirebilen yatırımcı hem oturum izni için hem vatandaşlık için başvurularını da gerçekleştirebilmektedir.

Malta’da Süresiz Oturum İzni Almak

Yurtdışında şirket kurmak yatırım yapılan ülkenin ekonomik büyümesine katkı sağlayan yatırımcının ülkeye gelmesi anlamına gelmektedir. Bu da ülkelerin yabancı yatırımcı için çeşitli avantajlar sunmasına ve böylece ülkesi ile arasındaki bağı güçlendirmesi sayesinde ülkedeki şirkete olan bağlılığını artırmayı amaçlamaktadır.

Malta şirket sahibi yatırımcılar için çok fazla imkan tanımakta ve yatırımcıyı ülkesinde tutmayı başarmaktadır. Zaten ekonomik olarak güçlenmekte olan ülke, bir de sunduğu fırsatlar ile yatırımcısına değer verdiğini göstermektedir. Malta’da şirket kurmak için yeterli miktar sermaye sahibi olmak gerekmektedir. sermaye şartını sağlayan ve Malta’da yatırım yapmaya karar veren yatırımcı bu ülkede süresiz oturum izni almak için çok kolay başvuru adımlarını takip edebilir ve vatandaşlık almak için de yine kolaylıkla başvuru yapabilmektedir.

Malta’da Yatırım Yapmak İçin Gerekli Belgeler

Malta şirket kurmak için vergi indirimi gibi çeşitli fırsatlar sunarak ekonomik büyümesini her geçen gün daha da artıran bir ülkedir. Avrupa Birliği ülkesi olması nedeniyle burada şirket sahibi olan yatırımcının diğer AB ülkeleri ile de ilişkilerinde güçlenme meydana gelmektedir. Yatırım için pasaport, banka kaydı örneği, 3 aylık banka hesap hareket bilgisi, sabıka kaydı, profesyonel referans mektubu, yerleşim yeri belgesi gibi belgeler ve en az 300 bin Euro sermaye bulunması gerekmektedir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir