CHP'li Vekil Gemlik'te Temaslarda Bulundu
CHP'li Vekil Gemlik'te Temaslarda Bulundu

CHP’li Vekil Gemlik’te Temaslarda Bulundu

CHP’li Vekil Gemlik’te Temaslarda Bulundu

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan , Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu , Yönetim Kurulu Üyeleri , Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatif başkanı Sedat Gürle’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP Gemlik ilçe başkanı Şükrü Aksu ziyarette Hayırlı olsun dileklerini iletirken, kendilerine başarılar dileyerek, çok güzel temennilerle göreve talip olduklarını, bu temennilerin gerçekleşeceğine inandıklarını, iyi dileklerini belirtti.
Koperatif Başkanı Sedat Gürle’de iyi dilekleri kabul ederek gündem konuları ve esnafın pandemiden dolayı zor durumda olması hakkında konuşuldu çözümler üzerinde duruldu .
CHP Bursa Millet Vekili Yüksel Özkan ;
Görevinizde başarılar diliyorum , sizlere çok büyük görev düşüyor esnaf çok zor durum da esnafın derdini çözerken daha demokratik yollarla daha cesaretli olmanız lazım , Bizim üzerimize ne düşerse biz buradayız.
“HER ZAMAN YANINDAYIZ “
Pandemi süreci toplumun tüm kesimlerini çok etkiledi ama başta sizi esnaf camiasını çok etkiledi zaten var olan bir ekonomik kriz vardı pandemi öncesi ve pandeminin de yarattığı olumsuzlar ekonomiyi çok ciddi etkliledi .Türkiye de zaten ekonominin temelinde temel taşları bizim esnafımız , esnafımızın sorunlarını çözemezsek Türkiye de ki ekonominin düzlüğe çıkması mümkün değil . Bu bir realitedir. Siyasi iktidar siyasi idare köklü çözümler üretmelidir.
Nedir bu sizden toplanan vergilerdir. Ülkemizin bir çok şehrini dolaşıyoruz esnafımız ortak söylediği bir şey var 40 yıl vergi verdim bana devlet 40 gün bakamadı . bakın altını çiziyorum devlet , niye devlet çünkü herkesin güvencesi A partisi ,B partisi , C partisi , farklı inanç gruplarının da yani Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tek güvencesi devlet , ama geldiğimiz noktada ne yazık ki bir parti devleti olduk.
’40 yıl vergi verdim bana devlet 40 gün bakamadı ‘
Gündem konularını ele alan Özkan ;
Çok ciddi milli güvenlik , ulusal güvenlik sorunları yaşıyoruz bu mülteci olayında Sayın Cumhurbaşkanı çok farklı şey söyledi arkasından diğer bakanlıklar çok farklı şey söyledi tarihteki kurtuluş savaşı döneminde Afgan kardeşlerimizin bize bileziklerini bozdurup ta destek verdiğini söyleyerek bu mülteci akınına yani bir algı yürüterek toplumda bir kabul görmesi noktasında çok altını çizerek söylüyorum çok saçma şeyler söylendi Diyerek mülteci sorununa çok sert çıkıştı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir