BUSKİ Gemlik'te yatırımlara ve çalışmalara devam ediyor
BUSKİ Gemlik'te yatırımlara ve çalışmalara devam ediyor

BUSKİ Gemlik’te yatırımlara ve çalışmalara devam ediyor

BUSKİ Gemlik’te yatırımlara ve çalışmalara devam ediyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü Gemlik’te son 1 ay içerisinde tamamlanan ve devam eden yatırımları kamuoyu ile paylaştı.
Buna göre, Küçükkumla (Köy) Mahallesi’nin 5 bin metrelik tüm içmesuyu şebekesinin ve bina bağlantılarının yenilenmesi devam ederken, Hisar Mahallesi’nde yağmursuyu hattı bulunmayan ve her yağışta sorun olan 212. Sokak, Kuşkonmaz Sokak ve Kına Sokak’ta 900 metrelik 600 mm çapında yağmursuyu hattı çalışması da aralıksız devam ediyor.
Açıklanan bilgilerde, Hisar Mahallesinde yeni açılan Yeniçeri Sokak ve 242. Sokakta 450 mt ve Kumla Mahallesi’nde yeni açılan Akay Sokak’ta 200 mt olacak şekilde toplam 650 mt uzunluğunda ve 300 mm çapında kanalizasyon altyapısı tamamlandı. Hisar Mahallesi 242. Sokak’ta 250 mt uzunluğunda 300 mm çapında kanalizasyon altyapı çalışması da sürdürülüyor.
Her dönem kirliliğin odak noktası olan Karsak Deresi’nin Gemlik Merkezinden geçen 2500 mt uzunluğundaki kısmında temizlik çalışması aralıksız sürdürülürken, Haydariye mahallesi ilave içme suyu isale hattı ve yeni kaynağın kazandırıldığı açıklandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir