AKPARTİ GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN GÜÇLÜ 20. YIL MESAJI
AKPARTİ GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN GÜÇLÜ 20. YIL MESAJI

AKPARTİ GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN GÜÇLÜ 20. YIL MESAJI

AKPARTİ GEMLİK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN GÜÇLÜ 20. YIL MESAJI

Ak Parti Gemlik ilçe Başkanı Mehmet Şamil YİĞİT, Ak Parti’nin Kuruluşunun 20. Yıldönümünde kutlama mesajı yayınladı. Yiğit mesajında Birlik ve Beraberlik vurgusu yaptı. Yiğit’in mesajının detayları şu şekilde;
Ülkemiz son günlerde orman yangınları, sel ve deprem gibi birçok doğal afetle mücadele ederken gördüğümüz birlik ve beraberlik ruhu bizlerin “Büyük ve Güçlü Türkiye” ye olan inancımızı bir kat daha artırmıştır. 20 Yıldır bu ruh ve inançla durmadan yorulmadan koşan AkParti kadrolarını , Gemlik özelinde genç, dinamik ve heyecan yüklü bir yönetim ekibiyle temsil etme gururunu yaşamaya devam ediyoruz. Bizlere teveccüh gösteren yoğun çalışma ve faaliyetlerimizi takdir eden Gemlik’ li hemşerilerimize, daha nice yıllar ülkemiz ve ilçemizin standartlarını yükseltmek amacıyla yorulmadan azimle koşmaya devam edeceğimizi şükran ve minnet duygularımızla bildiriyoruz.
AkParti kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana dünyanın en büyük siyasi ve sivil toplum hareketi olma özelliğini Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde korumuş ve her geçen gün coğrafyamızda ve dünyada mazlumların umudu kimsesizlerin sesi olmaya devam etmiştir.
Partimizi 20 yılında “Her daim birlik olma vakti” ve “Birliğimiz dirliğimizin teminatı” vurgusuyla milletimizin şahit olduğu sayısız hizmetin yapıldığı partinin mensubu olmanın gururuyla partimizin 20. Yılını kutluyor aynı heyecan ve ruhla daha nice yıllar bu aziz millete hizmet etmeyi temenni ediyoruz.
Ülkemizde yaşanan ve yoğun çalışmalarla kontrol altına alınan yangın felaketlerinden dolayı milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, 3 ilimizde meydana gelen sel felaketinden dolayı 4644 personel, 610 araç, 437 iş makinası 66 Ambulans, 19 Helikopter, 3 Mobil koordinasyon Tırı, 24 Bot, 18 motopomp, ve daha birçok ekipmanla mağdur olan vatandaşlarımızı yanında olan devlet yetkililerine ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Bu felaketlerden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat edenlerin kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu felaketlerin tüm ülkemize geçmiş olmasını tekrar benzer felaketlerin yaşanmamasını diliyorum.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir