En İyi 5 Slayt Yapma ve Video Editleme Programları 2021
En İyi 5 Slayt Yapma ve Video Editleme Programları 2021

En İyi 5 Slayt Yapma ve Video Editleme Programları 2021

En İyi 5 Slayt Yapma ve Video Editleme Programları 2021

Birkaç premium slayt gösterisi oluşturucu olmasına rağmen, tek kuruş ödemeden yüksek kaliteli slayt gösterileri oluşturabilirsiniz.

Slayt gösterileri ve video sunumları, dijital pazarlama ve katılım için hayati öneme sahiptir.

Yakın zamanda yapılan bir ankette, dijital pazarlamacıların yüzde 90’ından fazlası, ana pazarlama stratejisi olarak videoyu kullanmayı tercih ediyor.

Birkaç premium slayt gösterisi oluşturucu olmasına rağmen, tek kuruş ödemeden yüksek kaliteli slayt gösterileri oluşturabilirsiniz.

Bu yazıda size en iyi slayt yapma programlarını göstereceğiz.

1 – Canva

1 - Canva

Canva popüler bir tasarım aracıdır. Canva Slayt Gösterisi Oluşturucu ile kolayca ve ücretsiz olarak çarpıcı slayt gösterileri yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey sadece birkaç saniye sürer.

Tek yapmanız gereken düzenleyiciyi başlatmak, bir şablon seçmek, slayt gösterinize istediğiniz videoları ve fotoğrafları eklemek, biraz ses eklemek ve videonuz indirilmeye hazır.

Canva’da çok sayıda slayt gösterisi şablonu bulacaksınız. Doğum günleri, iş, düğünler, tatiller, mezuniyetler vb. gibi farklı temalar için slayt gösterisi şablonları vardır. Cihazınızdan video ve fotoğraf ekleyebilirken Canva, kullanabileceğiniz çok sayıda telifsiz fotoğraf ve video içeren bir kitaplığa sahiptir.

Ayrıca ücretsiz film müzikleri, çizimler, simgeler, çizelgeler ve diğer birçok grafik öğe bulacaksınız. Videonuzu MP4 olarak kaydedebilir ve Present özelliği ile slayt gösterinizi doğrudan canlı olarak paylaşabilirsiniz.

2 – Adobe Spark

2 - Adobe Spark

Adobe Spark slayt gösterisi oluşturucu, herhangi bir cihazdan slayt gösterileri yapmanızı sağlar. Masaüstünde bir web tarayıcısı aracılığıyla kullanabilir veya uygulamayı masaüstü ve mobil cihazlar için indirebilirsiniz.

Bu ücretsiz slayt gösterisi oluşturucu, önceden tasarlanmış çok sayıda resim ve grafik içerir. Bunlar Düzenler olarak mevcuttur, böylece yalnızca onları özelleştirerek sıfırdan tasarım yaparken zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Adobe Spark ayrıca slayt gösterilerinize ekleyebileceğiniz çok sayıda tasarım öğesi içerir. Öne çıkan mikrofon düğmesini kullanarak metin ekleyebilir ve seslendirme yapabilirsiniz.

Adobe Spark film müzikleri ve temalar içeriyor. Seçtiğiniz tema, sırasıyla slaytların ve öğelerin geçiş ve hareket efektlerini etkiler. Mevcut müzikler ücretsizdir ve videonuzu çevrimiçi olarak indirebilir veya doğrudan YouTube ve sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

3 – Invideo

3 - Invideo

İnvideo video editleme programı benzersiz videolar ve slaytlar oluşturmak için dinamik bir araçtır. En iyi slayt gösterilerini sorunsuz bir şekilde oluşturabilirsiniz. Aslında, gelişmiş düzenleyicisi, slayt gösterinizi herhangi bir düzeyde özelleştirmenize olanak tanır.

Şu anda 10.000’den fazla içerik oluşturucu Invideo’dan yararlanıyor ve şimdiye kadar bu slayt gösterisi oluşturucu kullanılarak 1,2 milyondan fazla video oluşturuldu.

Aracın kullanımı kolaydır, ancak gerekirse, kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek için uzmanlarla ücretsiz bir toplantı planlayabilirsiniz. InVideo video galerisinde çok sayıda çarpıcı slayt gösterisi şablonu bulunur. Bu şablonlarla, istediğiniz nihai sonucu elde etmek için bunları özelleştirmeniz yeterlidir.

Ayrıca Invideo, güçlü geçiş efektleri, ses kaydı için otomatik vos, akıllı çerçeveler ve telif hakkı olmayan müzik parçalarından oluşan bir kitaplık içerir. Ayrıca tek seferde çok dilli videolar oluşturabilirsiniz.

4 – Icecream Apps

4 - Icecream Apps

Icecream Apps, Windows PC için ücretsiz bir slayt gösterisi oluşturucuya sahiptir ve piyasadaki en iyilerden biridir. Araç, çok fazla iş yapmadan profesyonel slayt gösterisi videoları oluşturmanıza yardımcı olacak çeşitli özelliklere sahiptir. Bu slayt gösterisi oluşturucunun bir avantajı, videoları 4K çözünürlükte (3840 x 2160) kaydedebilmenizdir.

Bu slayt gösterisi oluşturucu ile harika geçiş efektlerine sahip videolar oluşturabilir, metin, video, resim ve ses ekleyebilirsiniz.

Slayt gösterinizi oluşturmadan önce hızlı bir önizlemesini çalıştırabilirsiniz ve bu bir Windows slayt gösterisi oluşturucu olduğundan, videolarınızı hızlı bir şekilde DVD veya CD’ye yazabilirsiniz.

Icecream Apps ücretsiz slayt gösterisi oluşturucu ile oluşturduğunuz videolar MP4, WEBM, MOV veya AVI dosya formatlarında dışa aktarılabilir.

Ayrıca videolarınızı anında YouTube, Google Drive, Dropbox ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Icecream Apps slayt gösterisi oluşturucusunu Windows XP, 7, 8 ve 10 bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.

5 – Animoto

5 - Animoto

Animoto slayt gösterisi oluşturucu, milyonlarca insan tarafından kullanılan kolay bir slayt gösterisi oluşturucudur.

Sürükle ve bırak ortamına sahiptir, bu nedenle resimlerinizi ve videolarınızı düzenleme ortamına sürükleyip bırakmanız yeterlidir.

Kullanılacak öne çıkan slayt gösterisi şablonları vardır. Buna aile kutlamaları, ürün promosyonları, doğum günleri, düğünler ve ilham verici şablonlar dahildir.

Ayrıca Animoto, Getty Images ve videolarla dolu bir kütüphaneye sahiptir. Kitaplıktan medya dosyalarını seçebilir veya kendinizinkini yükleyebilirsiniz. Ayrıca müzik, metin ekleyebilir ve çeşitli temalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Animoto slayt gösterisi oluşturucu, Android ve iOS için bir mobil uygulama olarak mevcuttur, böylece kolayca slayt gösterisi videoları oluşturabilirsiniz. Ayrıca, bir tarayıcı aracılığıyla çevrimiçi olarak erişilebilir. Animoto, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Hubspot ve LinkedIn dahil olmak üzere en iyi platformlarla ortaktır.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir