"TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMINDA OKULLARIMIZA BORUSAN HOLDİNG DESTEĞİ
"TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMINDA OKULLARIMIZA BORUSAN HOLDİNG DESTEĞİ

“TELAFİDE BEN DE VARIM” PROGRAMINDA OKULLARIMIZA BORUSAN HOLDİNG DESTEĞİ

“TELAFİDE BEN DE VARIM” PROGRAMINDA OKULLARIMIZA BORUSAN HOLDİNG DESTEĞİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında öğrencilerimiz 5 Temmuz -31 Ağustos tarihleri arasında çok farklı alanlarda etkinlik ve aktivitelerle yaz tatillerini okullarında geçirmeye, eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullarımızdan Borusan İlk ve Ortaokulu ile Lale Kemal Kılıç Ortaokulu ögrencilerimiz, Borusan Holding’ in destekleri ve başarılı seramik sanatçımız Yeşim Alptekin Özdemir’ in gönüllü rehberliğiyle okullarının duvarlarını göz alıcı çalışmalar ile renklendirdiler.
Borusan İlk ve Ortaokulu Ana Sınıfı ve okul sahnesi ile Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Bilim ve Teknoloji Laboratuvarı yenilenen yüzüyle , öğrencilerimiz ve okul idarecilerimizin ev sahipliğinde bugün Kaymakamımız Sn.Hasan GÖÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet DURAN, projeye destek veren Borusan Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli ve Seramik Sanatçısı Yeşim Alptekin Özdemir’ i ağırladılar.
Kaymakamımız Hasan Göç ve proje ortakları öğrencilerle sohbet ederek proje hakkında bilgi aldılar, ardından projeye katılan öğrencilere Borusan Holding tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.
Eğitime verdiği destek ile her zaman çocuklarımızın yanında yer alan değerli Borusan Holding ailesine, işbirliği ve samimiyetiyle birlikte çalışmaktan her daim keyif aldığımız Gemlik Borusan Koordinatörü Sevgili Serdar Özkaleli ye ve çalışkan ekibine, okullarımızın duvarlarına çocuklarımızla birlikte rengarenk fırça darbeleriyle mutluluğu çizmek için büyük emek veren Seramik Sanatçımız Sevgili Yeşim Alptekin Özdemir e canı gönülden teşekkürlerimizle….Bu anlamlı ve güzel çalışmanın diğer kuruluş ve sanatçılarımıza örnek olması dileğiyle…
(Son Güncelleme: 30 Temmuz 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir