CHP KADIN KOLLARINDAN İYİ PARTİYE ZİYARET
CHP KADIN KOLLARINDAN İYİ PARTİYE ZİYARET

CHP KADIN KOLLARINDAN İYİ PARTİYE ZİYARET

CHP KADIN KOLLARINDAN İYİ PARTİYE ZİYARET

C.H.P. Gemlik Kadın Kolları, İYİ Parti Gemlik Kadın Politikaları Başkanı Canan Gürsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. C. H.P kadın Kolları Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hürmüz Avcı, Bursa Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, Gemlik Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Partinin Gemlik İlçe binasında Canan Gürsoy ve yönetimi tarafından ağırlandılar.
C.H.P. heyetinin, Gürsoy ve ekibine başarı dileklerinde bulunmasının ardından, parti politikalarının genel ve yerel düzeyde, ortak çalışmalarla geliştirilmesi gerektiğine değinildi. Gürsoy, güzel dilekleri için misafirlerine teşekkür ederek, “Genel Başkanlarımızın Millet İttifakı adı altında oluşturdukları birlikteliği ve güç birliğini partilerimizin her kademesinde devam ettireceğiz. İYİ Parti Kadın Politikaları olarak Gemlik siyasetinin her noktasına kadın eli değdireceğiz. Bu yöndeki planlarımız doğrultusunda önümüzdeki günlerde kadın politikalarının geniş katılımlı grubuyla faaliyetlerde bulunacağız” dedi.
Ziyaret, Canan Gürsoy’un C.H.P. Genel Merkez, Bursa ve Gemlik Kadın Kolları Yöneticilerine teşekkürlerini sunması ve hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından sona erdi.
(Son Güncelleme: 25 Haziran 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir