ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK DAHA
ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK DAHA

ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK DAHA

ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK DAHA

Anlayarak hızlı okuma yazılımı: Odak 2023
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Düzenledikleri bilgi yarışmalarıyla,kültür oyunları ile adından sıkça söz ettiren Ülkü Ocakları, bu kez anlayarak hızlı okumaya katkı sunacak Yapay zeka katkılı”Odak 2023″ü Çıkardı.
Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar tarafından Odak 2023 Ve Ocaktabul Tanıtıldı.
Odak 2023 dakikada kaç kelime okuduğunuzu, okuduğunuz metni anlama oranınızı ölçmeye,okuma alışkanlığı kazanmaya,analatik düşünmeye ve kelime hazinemizin gelişmesine katkı sağlıyor dedi.
Tanıtımı yapan İlçe Başkanı Baydar; Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in ifadesi ile “Türk Gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden ülkücüler olarak çalışıyoruz” dedi.
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail Baydar sözlerine devam ederken “Dakikada kaç kelime okuyorsunuz merak ettiniz mi? Ülkü Ocakları genel merkezimiz tarafından #YapayZeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanmıştır. 2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışması için genel merkezimiz tarafından çıkarılmış dır, dedi
Baydar sözlerine şu şekilde devam etti; Türk gençliği özelinde tüm Türk milletinin hizmetine sunulan ODAK2023, kullanıcıların dikkatini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş, kişiye özel bir eğitim programıdır.
ODAK2023 kullanıcının mevcut seviyesini tespit ederek kişiye özel bir çalışma programı sunmaktadır. Böylece kullanıcının gelişimi yakından takip edilebilmektedir.
ODAK2023 sizleri hedeflerinize ulaştırırken herhangi bir teknik öğretmemekte, motor becerilerini geliştirmektedir. Bunun yanı sıra uzman kadrolar tarafından hazırlanmış içerikler, milli-manevi değerlerimiz ile bir bütün halinde tasarlanmıştır dedi.
Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar ayrıca ocaktabul oyunu ile ilgilide şu bilgileri verdi.
“Bu oyunda sınırlı sürede çok sayıda kelime anlatmak amaçlandığından oynayan kişilerin anlatım yetenekleri gelişir. Bu sayede hitabet, belagat ve zekâ olgunlaşır. Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü Hareketin fikir deryasına ait kavramlar ülkücü gencin zihninde yer etmeye başlar. Yasak kelimeler aynı zamanda ana kelimeler için ipuçları niteliğindedir. Bu sayede anlatan kişi oyun oynarken bilmediği kavramlarla karşılaştığında ipuçlarından faydalanarak soru kelimesi olan kavram hakkında fikir sahibi olur. Hem ifade yeteneğinin hem bilgi düzeyinin artmasına vesile olacak bu oyun Türk gençliğinin kendini geliştirmesi için bir yapı taşı niteliğindedir.’ dedi
Baydar sözlerine son verirken Vatandaşlarımızın talep halinde Ülkü Ocaklarımızın Çıkarmış olduğu eserlere Ocak Hizmet binamız’dan ulaşabileceklerini dile getirdi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir