Balıkpazarı Camii Restorasyonu Başladı
Balıkpazarı Camii Restorasyonu Başladı

Balıkpazarı Camii Restorasyonu Başladı

Balıkpazarı Camii Restorasyonu Başladı

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık tarafından geçtiğimiz aylarda müjdesi verilen Balıkpazarı Camii restorasyon çalışmasının startı verildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Cami dışında bölgede yapılacak zemin iyileştirmesiyle, minare yapımı da projeyle birlikte tamamlanacak.

Programa Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Fatih Özkul, Mehmet Refik Serik ve Salih Bahadır, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Mahalle Muhtarı Mehmet Birlik ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Dualarla başlayan çalışma öncesinde söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ‘’Bu caminin en büyük özelliği, kilise olması ve camiye çevrilerek kurtuluşu sembolize etmesi. Minaresi 99 depreminde hasar görmüştü. Anıtlar kurulundan izinlerini aldık, bütçeleyip ihalesini tamamladık.

Sadece yenilenme olmayacak, aynı zamanda zemin iyileştirmesi de yapılacak. Minaresi de aynı şekilde tamamlanacak. Bu işlerin bir yıl içinde bitmesini planlıyoruz. Gemlik halkına hayırlı olsun’’ dedi.

İlk duanın ardından da projenin startı verildi.

 

(Son Güncelleme: 24 Mayıs 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir