Karakaş Adaylığını Açıkladı
Karakaş Adaylığını Açıkladı

Karakaş Adaylığını Açıkladı

Karakaş Adaylığını Açıkladı

Gemlik Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanlığı için Kenan Karakaş adaylığını açıkladı.
Karakaş adaylık açıklaması ile alakalı olarak Gemlik Gündem Gazetesini ziyaret edeek, Genel Yayın Yönetmeni Hurşit Topal ile görüştü.
Karakaş ziyarette yaptığı açıklamada, ” Bilindiği üzere Esnaf Kefalet Kooperatifimiz kongre sürecine girmiştir. 29 Yıldan beri onurla yürüttüğüm müdürlük görevimden siz değerli ortaklarımıza daha iyi hizmet edebilmek için ayrıldım. Görevim boyunca çalıştığımız ve tecrübelerinden faydalandığım değerli büyüklerim Emir Doğru ve Mevlüt Avcı başkanlarımıza da Yüce Allah tan Rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.
Bu süre zarfı içerisinde edindiğim bilgi ve tecrübelerimle beraber siz ortaklarımıza ve kooperatifimizi daha ileriye taşımak için başkan adayı oldum. Çıktığımız bu yolda siz değerli ortaklarımızın desteklerine talibiz. İçinde bulunduğumuz bu salgın döneminden biran evvel kurtulmayı ve normal hayatımıza dönmeyi Rabbimden diler, tüm ortaklarımıza sağlıklı ve bol kazançlı günler temenni ederim” dedi.
(Son Güncelleme: 21 Mayıs 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir