ATIŞTIRMALIKLAR VE BAYRAKLAR ÜLKÜ OCAKLARINDAN
ATIŞTIRMALIKLAR VE BAYRAKLAR ÜLKÜ OCAKLARINDAN

ATIŞTIRMALIKLAR VE BAYRAKLAR ÜLKÜ OCAKLARINDAN

ATIŞTIRMALIKLAR VE BAYRAKLAR ÜLKÜ OCAKLARINDAN

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Evlerinde bulunan Çocuklara Geleneksel Hale getirdikleri Atıştırmalık , balon ,kitap Ve Türk Bayrağı Dağıtımını bu yılda gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail BAYDAR,Herşeyden Önce Kovit-19 Hastalığı Nedeni İle Vefat eden Hastalarımıza Allahtan Rahmet Tedavi Görenlere İse Acil Şifalar Diliyorum Ayrıca ,Gecesini Gündüzüne Katarak çalışıp Mücadele Eden Sağlık çalışanlarımıza,Bu kutsal Görevlerinde Muhaffakiyetler diliyorum,”Ulusal bağımsızlığa kavuştuğumuz bugün, hem 23 Nisan 1920’de kurulan meclisimizin 101’inci yıl dönümünü, hem de çocuklarımızın bayramını kutluyoruz” dedi. 23 Nisan’ın aynı zamanda Ulusal Egemenlik Bayramı olduğuna vurgu yapan Baydar”Türkiye’nin kuruluş ilkeleri arasında yer alan milletin kayıtsız şartsız egemenliği ilkesi, bu topraklarda ilelebet devam etmesi gereken bir idealdir. Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyor ve geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakabilmek adına tüm benliğimizle çalıştığımızı bilmelerini istiyorum. Çocuklarımızın yüzü daima gülsün istiyoruz, geleceğe umutla bakmalarını diliyoruz.Türk Milleti’nin aydınlık geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımızın, sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimiz çocuklarımızın bayramını ve Mensubu olmaktan Onur,Gurur duyduğum YüceTürk milletimizin Ulusal Egemenliğini kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları saygıyla rahmetle anıyorum” diye konuştu.
(Son Güncelleme: 22 Nisan 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir