GEMLİK E-TWINNERLARI AYNI PROJEDE BULUŞTU
GEMLİK E-TWINNERLARI AYNI PROJEDE BULUŞTU

GEMLİK E-TWINNERLARI AYNI PROJEDE BULUŞTU

GEMLİK E-TWINNERLARI AYNI PROJEDE BULUŞTU

Ulusal ve uluslar arası projelerin yürütüldüğü eTwinning portalında kuruculuğunu Cumhuriyet İlkokulu’ndan Elif YILDIZ ve Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokulu’ndan Türkan RAMAZAN öğretmenlerimizin yaptığı “YAŞASIN! BAYRAM VAR (HOORAY! THERE IS A HOLIDAY)” projesi ile öğrencilerde milli birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı uzaktan eğitim sürecinde dahi olsa coşku ile kutlanmak hedefleniyor. Projenin bir diğer hedefi ise eTwinning portalında proje yürüten Gemlik’ten değerli öğretmenleri aynı projede buluşturmak.

Mart ayında başlayan projede kurucu öğretmenlere 11 Eylül İlkokulu’ndan Esra Nur YÜKSEL, Özel Gemlik Çamlıca Koleji’nden Ecesu TELCİ, Çınar İlkokulu’ndan Derya AYDOĞAN, Borusan İlkokulu’ndan Rukiye GÜL ve Yeşim SELÇUK öğretmenler  eşlik ediyor.

Proje süresince öğrenciler çok çeşitli etkinlikler ile duygu ve düşüncelerini ifade etme fırsatı buldular. Yine çeşitli web 2.0 araçları deneyimleyerek birçok ortak çalışmaya imza atıp, ortak ürünler oluşturdular.

Şimdi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu ortak ürünleri sergilemek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere 22 Nisan Perşembe günü yapacakları online kutlama programı ile proje çalışmalarını taçlandırmaya hazırlanıyorlar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir