Hakları Nasıl Ödenir Bilen Varmı
Hakları Nasıl Ödenir Bilen Varmı

Hakları Nasıl Ödenir ? Bilen Varmı

Hakları Nasıl Ödenir ? Bilen Varmı

Dün 14 Mart Tıp bayramıydı. 14 Mart genellikle çiçekler , tebrikler ve bir kaç güzel söz ile gönüllerin alınmaya çalışıldığı bir gün olarak kutlanır.
Biz Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak Tıp Bayramını daha farklı kutlamak ve bir STK olarak sağlık emekcilerinin yanında olduğumuz göstermek istedik Bunun için Gemlik Devlet Hastahanesi Başhekimi Şahmeran Çelenoğlu’nun izni ve Müdür yardımcısı Burcu Pekdemir’in destekleri ile saat 11:30 dan saat 13:30 kadar olan öğlen arası yemekhanede bir müzik programı yaptık.Programa sesleri ve sazları ile Aslan Aktağ,Melisa Dinçel,Emre Atıcı, Sokak sanatcısı olarak tanıdığımız Batuhan İnçelikli ve Keman üstadı Hayrettin Kut destek verdiler.Ayrıca sağlık çalışanlarından üç arkadaşımızında sahne aldığı program umarız sağlık çalışanlarının bir nebze de olsa yüzlerini güldürmüştür.
Şüphesiz sağlık çalışanlarının pandemi döneminde yaşadıkları ve fedakarlıkları hiç bir bedel ile ödenemez. Sizin yanaşamadığız sevdiklerinize kendi canlarını ve ailelerini hiçe sayarak bizleri hayatta tutmaya çalışan sağlık emekcilerinin hakkı ödenmez. Ne yapabilirim demeyin. Hiç birşey yapamıyorsanız teşekkür edip saygı gösterin.Emin olun bu bile her hasta ile yaşayıp ölen sağlık çalışanları için çok şey ifade edecektir.
Bize bu fırsatı veren Başhekim Op.Dr. Şahmeran ÇELENKOĞLU ve organizasyonda ki destekleri için Müdür yardımcısı Burçu Pekdemir, Emre Aydoğdu ve dernek yöneticilerimize çok teşekkür ederiz
İyiki Varsınız Gününüz Kutlu Olsun
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir