Yavru Köpekler Belediyeye Teslim Edildi
Yavru Köpekler Belediyeye Teslim Edildi

Yavru Köpekler Belediyeye Teslim Edildi

Yavru Köpekler Belediyeye Teslim Edildi

Gemlik Gençlik Merkezinde geçici süreyle misafir edilen 8 küçük köpek yavrusu Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.
Umurbey’de bir inşaat içinde 13 Ocak tarihinde dünyaya gelen soğuk kış günlerinde üşümemeleri ve hayatta kalabilmeleri için hayvan sever Fatma Gürle tarafından geçici bir süre için Gemlik Gençlik Merkezine teslim edilen 8 köpek yavrusu annesiyle birlikte Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.
Gemlik Gençlik Merkezinde yaklaşık 2 ay kadar kalan küçük yavrular bu süre içinde Gençlik Merkezi görevlileri ve Gönüllü gençler tarafından sevgi ve itinayla büyütüldü.
Birçok anne-babanın küçük çocuklarıyla birlikte ziyaret edip çocuklarına belki de hayatlarında ilk defa köpek yavrusunu sevebilme şansını buldukları merkezdeki yavrular 2 ay boyunca herkesin sevgilisi olmuştu.
Yavruların büyümesi ve Gençlik Merkezinde bakılamayacak duruma gelmeleri nedeniyle Gemlik Belediyesinden yavruları sahiplenmesi istendi.
Bunun üzerine Sağlık İşleri Müdürü Hakan Uğur’la birlikte Gençlik Merkezine gelen Sağlık İşyeri ekipleri yavruları ve kısırlaştırma tedavisi için annesini alıp Umurbeyde’ki Rehabilitasyon Merkezine götürdüler.
Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü gençleri yavruların merkezden ayrılmasını hüzünle izlerken Sağlık İşleri Müdürü Hakan Uğur gençlere yavruları Umurbey’de merkezde ziyaret edebileceklerini ifade etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir