GEMLİK’TE NARKOTİK OPERASYONU
GEMLİK’TE NARKOTİK OPERASYONU

GEMLİK’TE NARKOTİK OPERASYONU

GEMLİK’TE NARKOTİK OPERASYONU

Gemlik Osmaniye Mahallesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, daha önce de uyuşturucu satıcılığından cezalar almış Zülfo A. İsimli şahsın evinde, farklı miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Zanlı Gemlik Adliyesinde hâkim karşısına çıkarıldı.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro, Narkotik Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmada, daha önce de iki defa uyuşturucu ticareti suçundan ceza alan Zülfo A. İzlenmeye başladı. Gemlik Osmaniye Mahallesinde bulunan adresi ve çevresinde yapılan izlemelerde, çok sayıda kullanıcının eve girip çıktığı da gözlendi.
BASKINDA 136 GRAM UYUŞTURUCU, 14 ADET UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI
Asayiş Büro ekipleri tarafından adrese yapılan baskında,100 gram civarında selvi tabir edilen uyuşturucu madde, 36 gram metanfetamin adı verilen uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli alet edevatın yanı sıra, 14 adet de uyuşturucu hap ele geçirildi. Zülfo A. Evdeki aramanın sonrasında, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki sorgusunun ardından da Gemlik Adliyesine sevk edildi.
KOVİD’DEN DOLAYI İZİNLİYDİ
Daha önce iki farklı operasyonda da yakalanarak cezaevine giren Zülfo A.’nın Gemlik Açık Cezaevinden, Kovid – 19 önlemleri kapsamında izinli olarak salındığı öğrenildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir