Zabıta Ekiplerinden  Market Denetimi
Zabıta Ekiplerinden  Market Denetimi

Zabıta Ekiplerinden  Market Denetimi

Zabıta Ekiplerinden  Market Denetimi

Gemlik Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde son bir haftada zincir mağazalara denetim yaptı.       Özellikle ekmek reyonlarında yapılan denetimlerde bazı marketlerden ekmek numunesi alarak tutanak altına alan zabıta ekipleri,  vatandaştan, belediye veya ilgili kurumların belirlediği fiyat dışında fazla ücret alındığını tutanak altına aldı.

Konuyla ilgili olarak adının açıklanmasını istemeyen bazı market yöneticileri, kendilerinin şirket olduğunu ve  ilgili kanunlar kapsamında Bursa Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonuna bağlı Bursa Fırıncılar odası tarafından belirlenen tarifeye uygun hareket ettiklerini söylediler. Yöneticiler zabıta ekipleri, yetkileri ve görev alanlarında bulunmayan bir konu ile alakalı olarak bize baskı kuruyorlar. Sattığımız ekmekteki fiyat tarifesi Bursa Fırıncılar odası tarafından belirlenen tarifeye uygun olmasına rağmen sanki bu bir suçmuş gibi hareket ederek, tutanak tutup bir yıldırma politikası izleniyor.

Market yöneticileri, “Hali hazırda ilçemizde tarifeye aykırı bir şekilde içeriğinde ne olduğu belli olmayan ve gramajı hiç bir tarifeye uymayan ekmek satışları yapılmaktadır. Kurum bu satışları dikkate almalıdır” dediler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir