İYİ PARTİDE TEŞKİLAT KAYNAŞMASI
İYİ PARTİDE TEŞKİLAT KAYNAŞMASI

İYİ PARTİDE TEŞKİLAT KAYNAŞMASI

İYİ PARTİDE TEŞKİLAT KAYNAŞMASI

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, partilerinin Yıldırım İlçe Teşkilatını ağırladı. Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç ve yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Yavuz ve divan üyeleri tarafından karşılandılar.

Kemal Ataç,  yönetim kurulu üyelerini takdim ettikten sonra teşkilatlar arası dayanışmanın önemine değinerek, “kongrelerimizi yaptıktan hemen sonra, salgının etkisini artırması sebebiyle teşkilatlar arası ziyaretlerde bulunamadık. Kısmet bu güne imiş. Bu ziyaretler sayesinde teşkilatlarımız tam olarak tanışıp kaynaşacak; ortak çalışmalarımız, istişarelerle ilerleyerek artacaktır,” dedi.

Gemlik İlçe Başkanı Yavuz, “Öncelikle misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum. Bu ziyaretler, her gün biraz daha büyüyen partimizin ileriye dönük Bursa politikalarını şekillendirecek ve gelişimine yardımcı olacaktır. Teşkilatlarımızın birbirini daha iyi tanıdığı ve kaynaşacağı bu toplantılar birer aile toplantısıdır. Biz İYİ Parti olarak toplumu ayrıştırmadan kabul ediyoruz. Siyasetin tam merkezinde, toplumun tüm yapı taşlarını temsil eden bir siyasi partiyiz. Yıldırım ve Gemlik İlçeleri olarak hedefimiz İYİ Partiyi, ilçelerimiz ve Bursa merkezde birinci parti yapmak; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ve kadrolarımızı ülkemizin yönetimine getirmektir. Milletimiz bizi çağırmaktadır ve İYİ Parti kadroları hazırdır; zaman Akşener zamanıdır,” dedi.

Yıldırımlı İYİlerin ziyareti, teşkilatlar arası istişare toplantısının ardından sona erdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir