Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor
Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor

Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

4 Ekim hayvanları Korum günü etkinlikleri kapsamında dün gerçekleşen Umurbey Hayvan rehabilitasyon merkezi ziyareti sonrası bugün (cumartesi) çarşı meydanında fotoğraf sergisi 4 Ekim Pazar günü de 15 Temmuz meydanında saat 14.00’te basın açıklaması yapılacak. Basın açıklamasını Hayvan Hakları Fed. Gemlik Temsilcisi Umran AKYAVAŞ oku okuyacak.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilciliği, Bursa Hayvanlarla Yaşama Derneği birlikte düzenlenen etkinlikler kapsamında genç hayvan severler Gemlik Belediyesi Umurbey Hayvan rehabilitasyon merkezine ziyaret ettiler.
Burada Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Hakan Uğur öğrencilere Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgilendirmede bulundu. Merkezin bir barınak olmadığını ifade eden Uğur ‘Burası yaralı ve hasta hayvanların tedavi ve rehabilite edildiği, her türlü aşılarının ve gerekli bütün tedbirlerin alınıp tekrar geldikleri ortama bırakıldığı bir merkezdir’ diye konuştu. Genç Hayvan severleri merkezde gezdiren Uğur Hayvan sevgisi ve sorumluluklarımız hakkından da bilgiler verdi.
Merkezde Kurşunlu Nursel Çağlar Ortaokulu öğrencileri Türkçe öğretmenleri Şule Aydın rehberliğinde bir de müzikli gösteri sundular.
Genç hayvanseverler etkinlik kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ı müdürlük bahçesinde ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da öğrencileri göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kutladı.
Genç hayvan severlerin son durağı Gemlik Gençlik Merkezi oldu. Burada bir süre vakit geçiren öğrencilere Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu ‘Burası sizin merkeziniz İstediğiniz zaman gelip merkezimizde sosyal,kültürel,sanatsal ve bazı sportif faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz’ dedi.

4 Ekim hayvanları Korum günü etkinlikleri kapsamında bugün (cumartesi)çarşı meydanında sergi 4 Ekim Pazar günü de 15 Temmuz meydanında saat 14.00’te Hayvan Hakları Fed. Gemlik Temsilciliği :Umran AKYAVAŞ oku basın açıklaması yapılacak. Etkinlikler kapsamında Gemlik’teki veterinerliklerin hediye ettiği yaklaşık 100 kiloluk mama küçük paketler haline getirilip özellikle çocuklara hediye edilerek çevrelerindeki kedi ve köpekleri beslemeleri sağlanacak

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir