Gemlik'te Dronlarla Trol Nöbeti
Gemlik'te Dronlarla Trol Nöbeti

Gemlik’te Dronlarla Trol Nöbeti

Gemlik’te Dronlarla Trol Nöbeti

Gemlik’te yaklaşık 3 yıldır 7/24 saat esasına göre ilçe genelinde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan dronlu denetimlere trolle kaçak avlanmada eklendi.

https://www.facebook.com/GemlikTV/posts/1436680136522361

Körfez bölgesinde karadan Emniyet ve Jandarma,Tarım ve Orman Müdürlüğü,   denizden de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri desteğinde gece görüşlü termal kameralı dronlar ile uçuş gerçekleştiriyorlar.

Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen İlçe Kaymakamı  Hasan Göç, çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ve ilçe tarım ve orman müdürü Nuri Tuna’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarda Gemlik, Kumla, Armutlu ve Fıstıklı açıklarında tekneleriyle kaçak trol yapan balıkçılar tek tek termal kameralı dronla izlendi. 1380 sayılı Kanun ve ticari amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğ doğrultusunda Marmara’da yasak olan su ürünleri avcılığı ile ilişkili trollerle ilgili yasakları çiğneyen, ihlal eden şahıslara işlem yapıldı.

Trol denetimleri herhangi bir ihbara gerek duyulmadan, aralıksız devam edecek.

(Son Güncelleme: 1 Ekim 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir