Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği kahvaltıda buluştu
   Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği kahvaltıda buluştu

   Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği kahvaltıda buluştu

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği kahvaltıda buluştu

Gemlik Bursaspor taraftarlar derneği oluşan yeni yönetimle birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Küçük Kumla Kadın Girişimciler Derneğinde yapılan kahvaltıya çok sayıda dernek üyesi geniş katılım gösterdi.

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği başkanı Ali Kanyılmaz yaptığı açıklamada, “Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik kahvaltısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Katılan ve katılmayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.  Yeni genç dinamik bir yönetimle güzel projelerle Bursasporumuza ve Gemlikimize hizmet etmek için göreve geldik. Tüm şehrimizin bize destekçi olmalarını talep ediyoruz” dedi.

Öte yandan Ali Kanyılmaz başkanlığında oluşan dernek yönetiminde,  Korhan Kaynar, Atacan Solmaz, Adem Tosun, Emre Manav, Fuat Yumru, Tahacan Seven, Ahmet Duman, Cem Çiftçioğlu yer alıyor.

(Son Güncelleme: 20 Eylül 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

3 Yorumlar

  1. Kadriye Çiftçioğlu

    🇹🇷🇳🇬Güzel bir organizasyon, bu güzel organizasyonu gündeme taşıyan medyaya Ali başkana ve değerli yönetimine, katılan iyi yürekli üyelerimize teşekkür ederim. GEMLİK BURSASPORLU DUR 🇳🇬🇹🇷

  2. Selam size iyi ve yürekli insanlar

  3. Erol çiftçioğlu

    Güzel insanlar afiyet olsun bursasporlular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir