Borsa  Haziran Ayı 2020 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Borsa  Haziran Ayı 2020 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Borsa  Haziran Ayı 2020 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Borsa  Haziran Ayı 2020 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Gemlik Ticaret Borsası’nın Haziran ayı Meclis toplantısı sosyal mesafe kuralları çerçevesinde borsa toplantı salonunda Meclis Başkanı Mustafa Doğan başkanlığında gerçekleşti. Meclis Başkanı Mustafa Doğan covid-19 salgınının ekonomiye ve ticarete yansıyan etkileri ve normalleşme sürecini ele aldı. Doğan;“İnşallah yaşadığımız bu zorlu süreci atlatmak için elimizden geleni yapacağız ve bugünleri el birliği ile aşıp, ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Pandemi sürecinde yapılan çalışmalarda emeği geçen başta, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve personelimize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek toplantıyı başlattı.

Toplantı gündem maddeleri okunarak aylık mizan, harcamalar ve Yönetim Kurulu ibrası oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddeleri sonrasında borsanın ve 2019 -2020 yılı işlem hacimleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmeler yapıldı. Borsa işlem hacimlerinde ve ihracat rakamlarında pandemi döneminde olunmasına rağmen geçen yıla göre artış olması sektör açısında olumlu olduğu vurgulandı.

(Son Güncelleme: 1 Temmuz 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir