Bir Anime Efsanesi
Bir Anime Efsanesi

Bir Anime Efsanesi

Bir Anime Efsanesi

En başarılı animelerden biri olan Death Note, anime ve mangalara karşı ön yargıların kırılmasında bile çok önemli bir rol oynadı.

İlk olarak 2003 yılında Japonya’ da Manga serisi olarak yayınlanmaya başlayan Death Note, derinlikli senaryosu, benzersiz karakterleriyle çok büyük ilgi gördü. Gerçektende manga serilerinde daha önce görülmemiş ilginç bir senaryoya sahipti ve ilgiyi de sürekli kendisinde tutmayı başarıyordu. Ünü hemen sınırların dışına taştı ve dünya genelinde birçok manga sever tarafından takip edilmeye başlandı. Bu başarılı Manganın, animesinin çekilmesi bu ilgiye paralel olarak kaçınılmazdı ve öyle de oldu. 2006 Yılında Anime serisi olarak ekranlara taşınan Death Note, Manga serisinden çok daha büyük ilgi çekti. En başarılı animelerden biri olan Death Note, anime ve mangalara karşı ön yargıların kırılmasında bile çok önemli bir rol oynadı. Anime izle linkine tıklayarak, pek çok animenin tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Defalarca İzlenen Anime

Death Note benzersiz bir anime ve kısa süre içerisinde efsaneler arasında da yerini aldı. Anime seven herkes, bu seriyi en az birkaç defa izliyor. Türkçe karşılığı Ölüm Defteri ya da Kitabı olan Anime Yagami Light adında bir Lise öğrencisinin başından geçen ilginç hikayeye odaklanıyor. Yagami Light son derece başarılı bir öğrencidir ve geleceğinin çok parlak olacağına inanılıyor. Babası da bir polis komiseridir ve Yagami yaşıtlarının aksine, değerler, yozlaşma gibi konulara odaklanmış bir yaşam sürdürüyordur. Haberlerde izlediği suçlar ve yozlaşma onu çok rahatsız ediyordur. Bir gün sınıfta ders sırasında camdan dışarıya dalmış olan Yagami, gökyüzünden bir defterin düştüğünü görür. Çıkışta çok merak ettiği bu defteri almaya gider. Bir şaka ürünü olduğunu sandığı bu defterin gücünden habersizdir. Death Note izle linkiyle, serinin tüm bölümlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Yagami Kadar Sıkılmış Ryuk

Bu karmaşık düzenden sıkılmış olan sadece Yagami değildir. Görevi ölecek kişileri deftere yazmak olan bir ölüm meleği de bu düzenden son derece sıkılmış ve yenilik peşindedir. Kendine ait ölüm defterini yeryüzüne atarak yeni bir heyecanın oluşmasına neden olmak istemiştir. Zeki biri olan Yagami defterin gücünü kısa süre içerisinde fark eder ve onu adalet uğruna kullanmaya başlar. Death Note izle linkine tıklayarak, bu efsane animenin tüm bölümlerine platformumuzda ulaşabilirsiniz.

GTA 5 hileleri başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

(Son Güncelleme: 22 Mayıs 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir