17 Markete Borçlar Ödendi

17 Markete Borçlar Ödendi

Gemlik’te bir hayırsever tarafından başlatılan kampanya, devam ediyor. İlk olarak 4 markette ihtiyaç sahiplerinin borçları ödenirken, devamında market sayısı 17’ye çıktı.
Yeni Tip Koronavirüs Kovid-19 ile mücadele sürecinde, pek çok sektörün çalışmaması baz alınarak bir hayırsever tarafından yapılan yardımlar, her gün artıyor. Gemlik’in farklı mahallelerinde, özellikle mahalle bakkalllarından ihtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek borçları sıfırlandı. Gemlik’te yapılan çalışma örnek olmuş, farklı bölgelerde de gerçekleşmişti.
BİZ BİZE YETERİZ
Hayırsever tarafından yapılan açıklamada; ”Dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği dönemde, ülke olarak iyi mücadele ediyoruz. Belli maddi zorluklar yaşanıyor. Cumhurbaşkanımızın ‘Biz bize yeteriz’ sözüyle yapılan çalışmalar da önemli sonuçlar verdi. Bizler de, üzerimize düşeni yapmak istedik. Gemlik’te ilk olarak gelir düzeyinin düşük olduğu dört bölgede marketlere giderek vatandaşların borçlarını kapattık. Ardından, yaptığımız görüşmelerde bunu çoğalttık ve 17 markette borçları ödedik. Koronavirüs ile uğraştığımız bu dönemde, uygulamamızın örnek olmasını diliyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir