Gemlik Kent Konseyi doktorları unutmadı
Gemlik Kent Konseyi doktorları unutmadı

Gemlik Kent Konseyi doktorları unutmadı

Gemlik Kent Konseyi doktorları unutmadı

Gemlik Kent Konseyi üyeleri, Gemlik Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan sağlık çalışanlarına simit, ayran ve zeytin ikramında bulundu. Kadın Meclisi Sosyal Grup’un organize ettiği etkinlikte konsey üyeleri doktorlar ve sağlık çalışanlarına özverili hizmetleri için teşekkür etti.

Kent Konseyi üyelerini Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu ve doktorlar karşıladı. Kent Konseyi üyelerine teşekkür eden Başhekim Çelenkoğlu, sosyal mesafenin korunmasına önem verdiklerini belirterek vatandaşların virüsün yayılmasına karşı alacakları en büyük tedbirin evde kalmak olduğunu söyledi. Çelenkoğlu, sokağa çıkmak zorunda olanların ise mutlaka maske kullanmaları gerektiğini belirterek virüsün vücuda etki ettiği burun ve ağız bölgesinin dikkatli şekilde muhafaza edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ise salgın döneminde en büyük emeği ortaya koyanların başında doktorların geldiğini söyledi. Salgından korunmanın basit birkaç yöntem ile mümkün olduğunu hatırlatan Çetinkaya, “mümkün olduğunca evde kalacağız, ellerimizi sık sık yıkayacak, temizliğimize özen gösterecek ve kalabalık yerlerden uzak duracağız. En önemlisi sizlerin tavsiyelerine uyacak ve sağlık çalışanlarımızın işlerini kolaylaştıracağız. Bu dönemde ortaya koyduğunuz büyük emek için hepinize teşekkür ederiz” dedi. Çetinkaya Kadın Meclisi üyelerine de duyarlılıkları için teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir