Yıldız; Belediyemize Büyük Görev Düşüyor
Yıldız; Belediyemize Büyük Görev Düşüyor

Yıldız; Belediyemize Büyük Görev Düşüyor

Yıldız; Belediyemize Büyük Görev Düşüyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Korona Virüsü’ ile alakalı olarak yapılması gerekenler konusunda Gemlik Belediyesi’ne önerilerde bulundu.
Öncelikle, işe gitmeyenlerin ve yaşlıların sokağa çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunan Yıldız daha sonra şunları söyledi. ‘Gemlik Belediyesi’nin bir takım çalışmalar içerisinde olduğunu elbette ki görüyoruz; fakat bunları yetersiz buluyoruz. İlçemizin bir çok noktasına özellikle ana caddelere, ara sokaklara, resmi kamu kurum ve kuruluşlarının bulunduğu yerlere dezenfektan malzemeleri konulmalı ve ücretsiz olarak halkımızın kullanımına sunulmalıdır. Belediye başkanımız sayın M. Uğur Sertaslan’ın bu konudaki görüşümüze katılacağını düşünüyor diğer belediyelerin ve özellikle Ankara B.B.B. Mansur Yavaş’ın çalışmalarını takip etmesini kendisine tavsiye ediyorum.’ Şeklinde konuşan Yıldız konuşmasını şu sözlerle tamamladı.
‘Malumunuzdur ki, birkaç gün önce Konya Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Karaduman Beyefendi örnek olacak bir davranış sergileyerek 3 aylık maaşını bağışladı ve bu güzel davranışın kısmen de olsa arkası geldi. Sayın vekilimizin bu davranışından önce devlet eliyle elbette ki yapılması gerekenler de vardı. Devletimizin bu süreçte yaptığı doğrular kadar yapamadığı bir sürü yanlışlar da var elbette; ama içinde bulunduğumuz bu zamanı siyaset yapma zamanı değil destek zamanı olarak gördüğümüz için devletimizin yanında durduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Saadet Partisi olarak; Yaşanabilir Bir Türkiye’nin hayata geçirilmesi için hayra motor şerre fren olmaya her ortamda doğru söylemeye devam edeceğimizi belirterek sağlıklı günler diliyorum.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir