Gemlik'te sevgili cinayetinde gözaltı
Gemlik'te sevgili cinayetinde gözaltı

Gemlik’te sevgili cinayetinde gözaltı

Gemlik’te sevgili cinayetinde gözaltı

Gemlik’te meydana gelen ve biri kadın iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla alakalı bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Serbest bölgede bir firmada meydana gelen ve biri kadın iki kişinin hayatını kaybettiği olayda, Özlem M.’ye iş müracaatında bulunacağım diyerek oyalayarak çelik kapıyı açtırdığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı öne sürülen Ö.C. isimli şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından Bursa merkezde yakalanarak Gemlik’e getirildi.
Zanlının olayda eski sevgilisi Özlem Mutlu’yu silahla vurarak ağır yaralayan ve kendisine de ateş ederek intihar ettiği öne sürülen Osman Kahriman’nı fabrika önüne getirdiği iş müracaatı yapacağım diyerek genç kadını oyaladığı ve Osman K.’nın içeri girmesini sağladıktan bir süre bekledikten sonra buradan ayrıldığı öne sürüldü.
İlçe emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan zanlı adliyeye sevk edildi.
Öte yandan Serbest Bölgede dün meydana gelen olayda, bir fabrikanın danışma ofisinde görevli Özlem Mutlu daha önceden sevgilisi olduğu öne sürülen ve Osman Kahriman tarafından silahla ağır yaralanmış, olayın ardından Osman Kahriman kendisine de ateş ederekintihar ettiği öne sürülmüştü. Olayın ardından ağır yaralan Mutlu ve Kahriman olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gemlik Devlet hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Gemlik Cumhuriyet başsavcılığının olayla alakalı soruşturması devam ederken, cenazelerin kesin ölüm nedeninin tespiti içn Bursa Adli tıp kurumu morguna sevk edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir