Gemlikspor 3 - Hacivat 2
Gemlikspor 3 - Hacivat 2

Gemlikspor 3 – Hacivat 2

Gemlikspor 3 – Hacivat 2

Süper Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Gemlikspor, küme düşme hattını doğrudan ilgilendiren Hacivat maçından 3-2 üstünlükle ayrıldı.

Süper Amatör Küme C grubunda düşme hattını doğrudan ilgilendiren müsabakada Gemlikspor, kendisinden bir üst sırada bulunan rakibi Hacivatspor ile Gemlik Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Müsabaka Gemlikspor’un oyun üstünlüğü ile geçildi. Maçın ilk dakikalarında takımın değişmesinden dolayı uyum sorunları göze çarpsa da, birbirine kısa sürede alışan Gemlikspor, oyunda üstünlüğü ele aldı. Kazanılan Kornerde, ön direkte klas bir kafa vuruşu yapan Muhammet Evsen, takımını 1-0 öne geçirdi. Devrenin bitmesine kısa süre kala da savunma hatasından Gemlikspor golü kalesinde gördü ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da oyun üstünlüğü ile başlayan Gemlikspor oldu. Nedo’nun içeriye kat etmesi ve verdiği ara pasında Muhammet Evsen topla buluştu. İlk vuruşunda kaleci başarılı olsa da, dönen topta yine Muhammet’in vuruşu ile skor 2-1 oldu. Serdar’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Önder’in klas vuruşu skoru 3-1 e taşıdı. Turgay ve Serdar’ın bulduğu pozisyonlardan yararlanamaması sonrasında, son dakikada gol yeme alışkanlığını devam ettiren Gemlik ekibi, savunma hatasıyla kalesinde ikinci golü görse de, maçı kazanmayı bildi.

(Son Güncelleme: 16 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir