Bu Kez Hırsız Drone Radarına Takıldı
Bu Kez Hırsız Drone Radarına Takıldı

Bu Kez Hırsız Drone Radarına Takıldı

Bu Kez Hırsız Drone Radarına Takıldı

Gemlik’te yaz döneminin kapanmasıyla artan hırsızlık olaylarının son adresi ilçemizde faaliyet gösteren İstiklal Sürücü Kursu oldu.

Alınan bilgiye göre Sürücü Kursu’na giren şüpheli şahıslar işyerini talan ederek 3 adet dizüstü bilgisayarla birlikte işyerinde bulduğu taşıyabileceği tüm malzemeleri de çalmakla kalmayıp yakalanmamak için kendisini anbean kayıt altına alan kameranın kayıt cihazını da alarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde Sürücü Kursuna gelen işletme sahibi Murat K. hırsızlık olayını öğrenmesi üzerine durumu Polis Ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Olaya müdahale eden Gemlik İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri sürekli  drone ile gözetim altında tutulan İlçede dronelerin o bölgede almış oldukları görüntüler ile çevrede bulunan 60 saatlik güvenlik kamerası kayıtları ile kayıtlarını karşılaştırarak şüpheli eşgalini belirledi.

Sistemde eşgale uygun şahısları inceleyen  polis ekipleri, şahsın daha önce de benzer suçlardan kaydı olan Hüseyin A. olduğunu tespit etmesi üzerine zanlı saklandığı depoda çaldığı malzemeler ile kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlı Hüseyin A.’nın  emniyetteki işlemleri devam ediyor.

(Son Güncelleme: 5 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir