Şehitliklerde temizlik ve bakım
Şehitliklerde temizlik ve bakım

Şehitliklerde temizlik ve bakım

Şehitliklerde temizlik ve bakım

Aziz şehitlerimizin kabirleri bakımdan geçirildi.

Gemlik’te bulunan şehitlikler Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıntılı olarak temizlenerek çiçeklendirildi. Rutin bakımı yapılan kabirler, ülkemiz ve millatimiz için canını ortaya koyan şehitlerimize yakışır hale getirildi.

Düzenli bakımlar devam ediyor

Gemlik’teki şehitliklerin düzenli olarak bakıma alındığını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, tüm Mehmetçiklerimize minnettar olduğunu dile getirdi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Gemlik’te eski mezarlık ile çevre mahallelerimizde şehitliklerimiz, şehit kabirlerimiz bulunuyor. Dini ve milli bayramlardan önce yapılan bakımların yanı sıra düzenli bakım, temizlik ve çiçeklendirme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Öte yandan ilçemizde yer alan parklarda ve bu parklardaki anıtlarda şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya özen gösteriyoruz. Özenli çalışmaları için ekiplerimize teşekkür ediyor, aziz şehitlerimiz ve ailelerine minnetlerimi sunarım.”

(Son Güncelleme: 6 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir