Yıllar sonra bir araya geldiler
Yıllar sonra bir araya geldiler

Yıllar sonra bir araya geldiler

Yıllar sonra bir araya geldiler

Emekli Öğretmen Ferdiye Dinçer elli yıl sonra öğrencileri ile bir araya geldi.

Yaklaşık elli yıl önce Gemlik Şehit Cemal İlkokulu’nda eğitim gören Ferdiye Dinçer’in öğrencileri, bir araya gelerek uzun yıllar sonra öğretmenlerini ziyaret ettiler. Önce internet aracılığıyla birbirleri ile iletişim kuran eski öğrenciler, daha sonra öğretmenlerini evinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Eski okul arkadaşlarını Naile Abi organize etti. Sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarını bulan Abi, kurduğu mesajlaşma grubu ile eski sınıf arkadaşlarını bilgilendirdi. Daha sonra öğretmenlerinin Bursa Çekirge’de ikamet ettiğini öğrenen Nurcihan Mutman, Oya Yaraman, Filiz Fidancı, Canan Örnek, Cemile Yaşar Bircan, Neslihan Başaran, Fatoş Dağ, Naile Bıyıklı, Ayhan Ermiş, Mehmet Aktaş, Berkay Ermiş, Emine Aktaş., bu özel günde Dinçer’e sürpriz yaptı.

Duygulu anların yaşandığı buluşmada, yıllar sonra eski öğrencilerini karşısında gören Ferdiye Dinçer’in mutluluğu gözlerinden okunurken eski öğrencileri ise Dinçer’le uzun yıllar sonra bir araya gelmenin keyfini yaşadı.

(Son Güncelleme: 25 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir