Gemlik Belediyespor Judo’da Ümitler 1. Liginde
Gemlik Belediyespor Judo’da Ümitler 1. Liginde

Gemlik Belediyespor Judo’da Ümitler 1. Liginde

Gemlik Belediyespor Judo’da Ümitler 1. Liginde

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen müsabakalardan Gemlik Belediyespor başarıyla döndü.

Ümitler Mix 1. ligine yükselme mücadelesi veren Belediyespor Judo ekibi, 13 takım arasından 3. olarak 2020 yılı Spor Toto Judo Ümitler 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Müsabakalarla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediyespor Judo Antrenörü Ahmet Kılınç, Kemer’de düzenlenen müsabakalarda judo ekibinin çok iyi bir performans sergilediğini ifade ederken, aldıkları üçüncülük için mutlu olduklarını ve daha iyisini yapmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ümitler 1. Liginin zorlu bir lig olduğunun da altını çizen Kılınç, ligde başarılı olmak için çok çalışacaklarının kaydetti. Kılınç, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a da teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, Gemlik’in artık kültür ve sanatın yanı sıra sporun kenti olarak anılacağını ve bunun için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. Sporcuları tebrik eden Başkan Sertaslan, sporcuların zorlu bir çalışma programıyla müsabakalara hazırlandıklarına da dikkat çekerek zorlu maçlara daha da özverili hazırlanacaklarına güveninin tam olduğuna da altını çizdi.

Gemlik Belediyespor Judo ekibini Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye, Trabzonspor, Kocaeli, Manisa ve Konya Büyükşehir Belediyesi gibi zorlu ekiplerle karşılaşacak.

(Son Güncelleme: 25 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir