Gemlik Belediyesi’nde hizmetler hızlanıyor
Gemlik Belediyesi’nde hizmetler hızlanıyor

Gemlik Belediyesi’nde hizmetler hızlanıyor

Gemlik Belediyesi’nde hizmetler hızlanıyor

Gemlik Belediyesi, ilçe genelinde yol, kaldırım ve parke çalışmalarına devam ederek Gemlik’in daha ferah, düzgün ve güvenli yollara kavuşması için çalışmalara devam ediyor.

Gemlik Belediyesi, yeni dönemin ilk haftalarında köylerden başlattığı hizmet atağını ilçe genelinde sürdürüyor. Uzak mahallelerde başlayan çalışmalar ilçe merkezinde de devam ediyor. Kış aylarında havalar soğumadan önce hız kazanan çalışmalarda yağışlar ile oluşabilecek beklenmedik durumlara karşı da önlem alınıyor.

Hizmetler için ihaleye çıkılacak

Çalışmalar kapsamında ihtiyaçlarını tamamlamaya giden Gemlik Belediyesi, yol yapım işlerine devam etmek için ihaleye çıkacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre “Gemlik İlçesi, tüm mahallelerde bulunan cadde ve sokaklarda beton parke, tretuvar, yol ve çevre düzenlemesi” için 18 Kasım 2019 Pazartesi ihale gerçekleşecek. Ayrıca belediyenin bu hizmetlerde kullandığı araçların sigortalanması için de ayrı ihale gerçekleşecek. İhaleye çıkacak işi “2020 yılı belediyemiz hizmetlerinde kullanılmakta olan araç ve iş makinesinin bir yıllık zorunlu trafik sigortası”  olarak belirten belediye yetkilileri söz konusu ihalenin 29 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleşeceğini kaydettiler.

İhalelere ilişkin tüm bilgiler Gemlik Belediyesi’nin internet sayfasında tüm vatandaşların erişimine açık olarak da yayınlanıyor.

(Son Güncelleme: 14 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir