Ak Parti’den Borsaya Ziyaret
Ak Parti’den Borsaya Ziyaret

Ak Parti’den Borsaya Ziyaret

Ak Parti’den Borsaya Ziyaret

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit ve heyeti ile Gemlik Ticaret Borsasına ziyarette bulundular. Ziyarete borsadan; Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Yönetim Kurulu Sayman Üye Cevat Yazıcı da hazır bulundular.
İlçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit iade-i ziyaret adına yapılan bu görüşme için kabullerinden dolayı borsa heyetine teşekkürlerini sunarak söze başladı. Yiğit, Borsanın Gemlik Zeytini adına yaptığı başarı ve faaliyetleri için tebriklerini iletti. Öte yandan Gemlik Zeytini’nin sorunlarının farkında olduklarını, lisanslı depoculuğun kurulması ve yer temin edilmesi adına konunun takiplerinde olduğunu sözlerine ekledi. Toplantı içeriğinde Gemlik Zeytini adına çözüm ve öneriler konusunda çok önemli noktalara değinildi. Borsa başkanı Özden Çakır Gemlik Zeytini için alınan coğrafi işaretin tek başına yeterli olmadığını verimli kullanmak için tanıtım ve reklamın şart olduğunu belirtti. Biz Gemlik Zeytini için lisanslı depoculuk adına başlangıç olarak kendi adımlarımızı attık bundan sonrası ve kurulması için gerekli kurumların desteklerine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi. Meclis Başkanı Mustafa Doğan ise borsa olarak en önemli hedeflerimizden olan lisanslı depoculuk için yıllardır yoğun emek sarf ettiklerini ve bu emeklerin karşılığını en kısa sürede alacaklarından emin olduklarını belirtti.

Karşılıklı Gemlik Zeytini ve Gemlik için fikir, öneri ve çözümlerin paylaşıldığı toplantı da Gemlik için yapılan her adımda beraber yürüme ve birlik olmanın önemine vurgu yapıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir